Otkrijte novu seriju Raise3D Pro3

3D printer industrijskog ranga

Uvod u Pro3 seriju

Nova serija koja proizlazi iz Pro2 serije Raise3D novoizvedeni profesionalni 3D printer s dvostrukim ekstruderom zadovoljavaju potrebe proizvodnje i brze izrade prototipa u više veličina, s visokom preciznošću i stabilnim radom 24 sata dnevno. Serija Pro3 sastoji se od Pro3 s obujmom izrade od 300 x 300 x 300 mm i Pro3 Plus, s obujmom izrade od 300 x 300 x 605 mm, ispunjavajući zahtjeve proizvodnje velikih razmjera i brze izrade prototipa u više veličina. Dizajn 3D printera je visoke kvalitete koji uključuje poboljšane značajke i sustav pametnog asistenta poznat kao EVE i mnoštvo drugih značajki koje sve zajedno čini Pro3 seriju s dvostrukim ekstruderom izvrsnom opcijom za profesionalni 3D print.

3D printeri s dvostrukim ekstruderom serije Pro3 povezuju se s Raise3D-ovim programom za 3D printanje, koji uključuje program za 3D rezanje (slicer) pod nazivom ideaMaker, predložak otvorenog softvera pod nazivom ideaMaker Library i program RaiseCloud u Cloud sučelju.

 

Novi sustav podloge za 3D printanje

Pro3 serija ima nadograđene značajke platforme za ispis za visokokvalitetne performanse ispisa.

  • Automatsko niveliranje kreveta čini postavljanje 3D printera bržim i jednostavnijim.
  • Fleksibilna ploča za izradu omogućuje uklanjanje 3D printanih dijelova bez napora.
  • Krutost šipke Z osi povećana je za 75% kako bi se pružila stabilnija izvedba.

Visoka rezolucija i ponovljivost

Jedinstven sustav gibanja garantira kvalitetu konačnog 3D printanog proizvoda

  • Zamjenjive glave ekstrudera – mogu koristit od 0.2 do 1 mm „dizne“ za još bolje i kvalitetnije detalje
  • Ponovljivost – 5 mikrona
  • Savršena debljina sloja – 0.01 mm

Zašto je visoka ponovljivost dobra za 3D printer? Što znači visoka pouzdanost?

Proces 3D printanja je proces u kojem se objekt gradi tankim slojevima. 3D printer se mora kretati naprijed-nazad duž duljine modela kako bi stvorio te tanke slojeve. Ako printer izgubi svoju poziciju tijekom navedenog kretanja naprijed-nazad, proces 3D printanja više neće biti ujednačen, a 3D model će biti uništen. Visoka ponovljivost i pouzdanost osiguravaju da pisač ne bude krivo poravnat tijekom pomicanja naprijed-natrag.

Kompatibilan sa širokim spektrom filamenata – mogućnost printanja do 300 °C

PLA/ABS/HIPS/PC/TPU/TPE/NYLON/PETG/ASA/PP/PVA/Filamenti ojačani karbonskim ili staklenim vlaknima/Metal Fill/Wood Fill

Ovisno o ciljevima projekta, potrebno je više od jednog filamenta za 3D printanje modela kako bi se zadovoljili različiti strukturni ili funkcionalni zahtjevi (na primjer, neki zahtjevi mogu uključivati fleksibilnost i snagu). Ponekad je potrebno više filamenata unutar istog zadatka. Posjedovanje 3D printera koji je kompatibilan s različitim vrstama filamenata istovremeno je ušteda i praktičnost za poslove printanja koji zahtijevaju više filamenata, što mu daje dodatnu svestranost s kojom se drugi printeri ne mogu mjeriti.

Izmjenjiv Hot End i poklopac ekstrudera

Serija Pro3 opremljena je neovisnim modularnim ekstruderom s dvostrukim sustavom ekstruzije. To omogućuje Pro3 seriji printanje korištenjem raznih filamenata, smanjuje začepljenje i omogućuje praktično rastavljanje i zamjenu komponenti ekstrudera. Hot end Pro3 serije lako se mijenja, što se može učiniti bez upotrebe alata, što ga čini jednostavnim za zamjenu i održavanje. Korisnici također mogu jednostavno skinuti ili zamijeniti prednji poklopac ekstrudera kako bi točno locirali moguće probleme u sklopu ekstrudera kao što je npr. zastoji filamenta.

Novi sustav ventilacije

Sustav protoka zraka serije Pro3 nalazi se na stražnjoj strani kućišta 3D printera, poboljšavajući kontrolu topline i cirkulaciju zraka, stvarajući stabilno okruženje unutar komore za printanje. Opremljen HEPA filterom zraka Raisov Air Flow sustav također može filtrirati i čistiti zrak unutar komore.

Upravljanje na daljinu

Uvijek dostupan / Mogućnost praćenja / Upravljanje na daljinu

Upravljajte sa svojim uređajem efikasno koristeći Raise3D programsko riješenje ideaMaker, te povežite se sa printerom koristeći WiFi, Ethernet ili Raise3d Cloud sučelje.

Eve – Smart Assistant

Serija Pro3 ima ugrađen sustav za pomoć pod nazivom EVE. Sustav ima predučitane uobičajene probleme ispisa i odgovarajuća rješenja. EVE asistent može usmjeravati korisnike da točno lociraju i riješe probleme koji bi mogli utjecati na konačni zadatak 3D printanje. EVE asistent ima funkciju koja korisnicima daje podsjetnike o redovitim planiranim intervencijama kako bi se osiguralo da se održavanje printera obavi na vrijeme. Također pomaže smanjiti vrijeme održavanja i troškove komunikacije za učinkovit proces održavanja.

Profesionalni 3D printeri s dvostrukim ekstruderom

3D printer s dvostrukim ekstruderom može obavljati naprednije funkcije kao što je proizvodnja modela s dvije boje i modela s dvostrukim materijalom. Profesionalni 3D printer s dvostrukim ekstruderom imat će dodatne značajke dizajna koje rezultiraju višom kvalitetom ispisa.

 

Profesionalni 3D printer s dvostrukim ekstruderom serije Pro3 imaju tehnologiju podizanja mlaznica s brzim izmjenom mlaznica (ovisno koja je u funkciji). Stoga se mlaznice mogu samostalno podići i prebaciti u roku od jedne sekunde, a da na njih ne utječu materijal za 3D printanje ili temperatura.

Lagani kabel s digitalnim mjerenjem temperature

Pro3 serija koristi lagani kabel za glavu 3D printera kako bi se smanjila težina ekstrudera i zadržalo težište u sredini tijekom ispisa radi stabilnije kvalitete ispisa. Pro3 serija također koristi digitalno mjerenje temperature za točnu temperaturu čitanje kako bi se spriječilo ometanje.

Automatsko niveliranje

Niveliranje podloge je postupak potvrđivanja da je platforma za printanje što je moguće ravnija. Pro3 serija ima ovaj postupak niveliranja kao automatiziranu funkciju. Automatsko niveliranje kreveta održava razmak između mlaznica i podloge 3D printera, kako bi se stvorila ujednačena površina. To poboljšava prianjanje sloja i omogućuje da se mlaznica prilagodi čak i najmanjim promjenama konture površine.

HD kamera

Pro3 serija koristi HD kameru za praćenje cijelog procesa 3D printanja. Ova kamera radi spajanjem na RaiseCloud, omogućujući korisnicima da prate svaki zadatak printanja na daljinu. Ova mogućnost provjere procesa 3D printanja daje vam veću slobodu kretanja i korištenje vremena za druge obaveze. Pro3 serija također dolazi s nadograđenim CMOS senzorom kako bi se osigurala bolja kvaliteta slike.

ideaMaker

ideaMaker je besplatni softver za 3D rezanje (slajsanje) iz Raise3D proizvodnje, kompatibilan s Raise3D printerima i printerima trećih strana.

 

RaiseCloud

RaiseCloud je platforma za upravljanje procesom 3D printanja temeljena na web sučelju (oblaku) koja može daljinski pratiti proces printanja i organizirati poslove printanja za učinkovitiji 3D print.

ideaMaker Library

Biblioteka ideaMaker korisnicima pruža profile slajsanja za različite filamente, uključujući Raise3D filamente i OFP certificirane filamente, pojednostavljujući postavke parametara ispisa za različite filamente.

Pošalji upit

Preuzimanje datoteka:

Tehničke specifikacije
0