Zortrax M300 Plus s HEPA poklopcem

34.875,00 kn 32.481,25 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Zortrax

3D printer velikog volumena spreman za rad

Zortrax M300 Plus s HEPA poklopcem omogućuje printanje s tehničkim materijalima. HEPA poklopac zatvara prostor printanja čime se i toplina prostora zadržava. Time omogućujemo kontrolu topline prostora za printanje, što je za tehničke materijale presudno kako bi spriječili nastanak savijanja modela prilikom 3d printanja.

Printer je Plug & Play uređaj koji je nakon vađenja iz kutije i instalacije poklopca spreman za izradu 3D modela. Nije ga potrebno sastavljati iz rastavljenih modula prije upotrebe. Možete odabrati ponuđene opcije 3D modela direktno na intuitivnom integriranom zaslonu na dodir. Automatska programska nadogradnja preko WLAN mreže donosi sve novitete direktno do printera.

Ovaj 3D printer predstavlja pouzdanu platformu za profesionalnu upotrebu koja je omogućuje pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan i robustan dizajn omogućuje maksimalno iskorištavanje 3D printera s ciljem povećavanja produktivnosti i smanjenja grešaka 3D printanja.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA 7 - 14 DANA

+

Zortrax M300 Plus s HEPA poklopcem predstavlja printer za proizvodnju visokokvalitetnih i pouzdanih 3D modela. Printer koji se koristi u industriji ili visokom stupnju hobia. Povećana i poboljšana je verzija svog prethodinka M300 serije 3D printera. Brzo ostvarite impresivne rezultate s ovim 3D printerom. Proizvodite ovim dobro vrijednim 3D printerima male serije i prototipove. Kupite ovaj sjajni 3D printer s HEPA poklopcem za brzu i ekonomičnu generativnu proizvodnju. Dolazi u sastavljenom modulu, te je potrebno samo sklopiti stranice printera, kalibraciju ekstrudera, učitavanje filamenta i proces 3D printanja može početi.


Dodatno povećane dimenzije platforme:

Zortrax M300 Plus s HEPA poklopcem ima volumen 3D printanja (300x300x300) što omogućuje veću produktivnost i 3D printanje modela velikih dimenzija.

HEPA poklopac s HEPA filterom:

Aktivni HEPA filter na poklopcu spriječava 99% neugodnih čestica da izađu u Vaš prostor, te na taj način osigurava se sigurno ozračje za Vaš boravak u prostoru tijekom printanja.

Zortrax M300 Plus HEPA poklopac s filterom

Baziran na pouzdanosti svojih predhodnika:

Za uspješno 3D printanje modela velikih dimenzija iznimno je bitna mehanička pouzdanost uređaja. Kako ne bi došlo do neželjenih zastoja i na taj način do prekida 3D pritanja. Zortrax M300 Plus koristi već provjerenu mehaničku platformu koja se iskazala kao vrlo kvalitetna i pouzdana na predhodnim modelima kao što su M200, M300.

Povezivost u sustav:

Ukoliko posjedujete više Zortrax 3D printera, koristeći Wi-Fi tehnologiju moguće ih je međusobno povezati u jedan sustav koristeći programski paket Z-SUITE. Na taj način imate kontrolu nad svim 3D procesima koji se odvijaju.

Z-SUITE je aplikacija namijenjena slajsanju ali se može koristiti i kao bežični centar za upravljanje inteligentnim, pouzdanim Zortrax 3D printerom s Wi-Fi vezom. Posjeduje mnoge funkcije koje poboljšavaju mogućnosti korištenja.

Kapacitivni senzor za kalibraciju platforme:

CDS sustav omogućuje automatsku kalibraciju što omogućuje točan sloj modela što je garancija vrhunske kvalitete 3D printanog modela.

Napredna kontrola uvlačenja filamenta:

Zortrax M300 Plus 3D printer posjeduje sustav koji prilikom zaglavljivanja filamenta u sustavu za uvlačenje detektira grešku te omogućuje izmjenu filamenta bez prekidanja 3D printanja.

Intuitivni zaslon na dodir:

Ovim 3D printerom možete upravljati putem LCD zaslona osjetljivog na dodir. Upotrijebite zaslon za pregled 3D modela izravno na printeru. Nadalje, dostupne opcije i postavke možete odabrati izravno putem zaslona osjetljivog na dodir. Firmver se automatski ažurira bežično integriranim Wi-Fi modulom i pristupom internetu.

Filamenti:

Zortrax M300 Plus podržava isti raspon filamenata za ispis kao i njegov prethodnik, osim što je još nadopunjen sa Z-ULTRAT. Poboljšani ekstruder omogućava vam i printanje pomoću eksperimentalnih i fleksibilnih filamenata.

Dostupni filamenti: Z-ULTRAT, Z-PETG, Z-GLASS, Z-HIPS, Z-ASA Pro, Z-PLA Pro, Z-ESD, Z-FLEX

Osim gore navedenih filamenata kompatibilan je i s filamentima dugih proizvođača. Funkcija koja podržava eksterne materijale kod Z-SUITE aplikacije omogućava Vam eksperimentiranje sa svim standardnim filamentima 1.75 mm. Jednostavno stavite špulu s filamnetom i odaberite vrstu filamenta koji koristite u programu Z-SUITE.

Zortrax M300 Plus filament

Ugrađena HD kamera

M300 plus posjeduje HD kameru pomoću koje možete pratit ili upravljati procesom 3D printanja na daljinu.

Video o Zortrax M300 Plus:

 

 

Dodatne informacije

Težina 57 kg
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

Sastavljen, Zatvoren

Volumen platforme [mm]:

300x300x300

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.09 – 0.29 (90 – 290 mikrona) za promjer glave eksttrudera 0.4 mm

Pozicioniranje platforme:

Automatsko

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 105

Temperatura printanja [°C]:

do 290

Podržani materijali:

Z-NYLON, Z-FLEX, Z-PLA Pro, Z-PETG, Z-ULTRAT, Z-HIPS ,Z-GLASS, Z-ESD, Z-ASA Pro

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje

220V AC, 50 Hz

Snaga:

360 W

Mogućnost povezivanja:

USB /LAN/WiFi

Format datoteke za 3D printanje:

STL, OBJ, 3MF, DXF

Podržani softwer:

Z-SUITE

Operativni sustav:

Linux, Windows Vista/7/10, Mac OS X

Da li Vas zanima?…