Zortrax M300 Dual s HEPA poklopcem

38.875,00 kn 34.987,50 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Zortrax

Pametan i učinkovit 3D printer velikog volumena

Zortrax M300 Dual s HEPA poklopcem omogućuje printanje s tehničkim materijalima. HEPA poklopac zatvara prostor printanja čime se i toplina prostora zadržava. Time omogućujemo kontrolu topline prostora za printanje, što je za tehničke materijale presudno kako bi spriječili nastanak savijanja modela prilikom 3d printanja.

Ovaj 3D printer predstavlja pouzdanu platformu za profesionalnu upotrebu koja je omogućuje pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan i robustan dizajn omogućuje maksimalno iskorištavanje 3D printera s ciljem povećavanja produktivnosti i smanjenja grešaka 3D printanja.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA 7 - 14 DANA

+

Zortrax M300 Dual s HEPA poklopcem predstavlja printer za proizvodnju visokokvalitetnih i pouzdanih 3D modela. Printer koji se koristi u industriji ili visokom stupnju hobia. Povećana i poboljšana je verzija svog prethodinka M200 serije 3D printera. Brzo ostvarite impresivne rezultate s ovim 3D printerom printanjem pomoću dva ekstrudera. Proizvodite ovim dobro vrijednim 3D printerima male serije i prototipove. Kupite ovaj sjajni 3D printer za brzu i ekonomičnu generativnu proizvodnju. Dolazi u sastavljenom modulu, te je potrebno samo sklopiti stranice printera, kalibraciju ekstrudera, postaviti HEPA poklopac i filter, učitavanje filamenta i proces 3D printanja može početi.


HEPA poklopac s aktivnim fileterom:

Aktivni HEPA filter na poklopcu spriječava 99% neugodnih čestica da izađu u Vaš prostor, te na taj način osigurava se sigurno ozračje za Vaš boravak u prostoru tijekom printanja.

HEPA poklopcem omogućavate zadržavanje topline u radnom prostoru printera što je preduvjet za printanje tehničkim materijalima kao što su ABS, ASA, PC, PA i sl.

Zortrax M300 Dual HEPA poklopac i filterVelike dimenzije platforme:

Zortrax M300 Dual s HEPA poklopcem ima dodatno povećan volumen 3D printanja (265x265x300) što omogućuje veću produktivnost i 3D printanje modela velikih dimenzija.

 

Dvostruki sustav ekstrudera:

Posebna LPD Plus tehnologija omogućuje 3D printanje modela kompleksne geometrije koje zahtjeva 3D printanje sa “suport” materijalom kao što je PVA . Na taj način druga glava ekstrudera koristi se isključivo za 3D printanje “suport” geometrije.

Zortrax M300 Dual - Dvostruki ekstruderZortrax M300 Dual s HEPA poklopcem

Sustav opskrbe strujom:

U slučaju da dođe do prekida opskrbom električnom energijom za vrijeme 3D printanja, Zortrax M300 Dual će zaustaviti 3D printanje te će nastaviti na mjestu gdje je bilo prekinuto.

Kapacitivni senzor:

CDS sustav omogućuje automatsku kalibraciju što omogućuje točan sloj modela što je garancija vrhunske kvalitete 3D printanog modela.

Napredna kontrola uvlačenja filamenta:

Zortrax M300 Dual 3D printer posjeduje sustav koji prilikom zaglavljivanja filamenta u sustavu za uvlačenje detektira grešku te omogućuje izmjenu filamenta bez prekidanja 3D printanja.

Rad Zortrax M300 Dual 3D printera:

Raspakiravanje Zortrax M300 Dual 3D printera:

Dodatne informacije

Težina 60 kg
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

Sastavljen, Zatvoren

Volumen platforme [mm]:

265x265x300

Broj ekstrudera [kom]:

2

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.3 (100 – 300 mikrona)

Pozicioniranje platforme:

Automatsko

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 105

Temperatura printanja [°C]:

do 310

Podržani materijali:

Z-NYLON, Z-ULTRAT, Z-PETG, Z-GLASS, Z-PLA, Z-PETG, Z-PLA, Z-ULTRAT PLUS, Z-SUPPORT PREMIUM.

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje

240V AC, 50 Hz

Snaga:

400 W

Mogućnost povezivanja:

USB stick/LAN/WiFi

Format datoteke za 3D printanje:

STL, OBJ, 3MF, DXF

Podržani softwer:

Z-SUITE

Operativni sustav:

Linux, Windows Vista/7/10, Mac OS X