Zortrax M200 Plus

19.500,00 kn 18.330,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Zortrax

3D printer pouzdan i precizan za rad

Ovaj 3D printer predstavlja pouzdanu platformu za profesionalnu upotrebu koja je omogućuje pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan i robustan dizajn omogućuje maksimalno iskorištavanje 3D printera s ciljem povećavanja produktivnosti i smanjenja grešaka 3D printanja.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA 7 - 14 DANA

+

Zortrax M200 Plus predstavlja printer za proizvodnju visokokvalitetnih i pouzdanih 3D modela. Printer koji se koristi u industriji ili visokom stupnju hobia. Brzo ostvarite impresivne rezultate s ovim 3D printerom. Proizvodite ovim dobro vrijednim 3D printerima male serije i prototipove. Kupite ovaj sjajni 3D printer za brzu i ekonomičnu generativnu proizvodnju. Dolazi u sastavljenom modulu, te je potrebno samo sklopiti stranice printera, kalibraciju ekstrudera, učitavanje filamenta i proces 3D printanja može početi.


Baziran na pouzdanosti i preciznosti:

Zortrax M200 Plus 3d printer koji ima volumen 3D printanja (200x200x180), te omogućuje dobru produktivnost i pouzdan rad i na dulji period 3D printanja modela. Kvaliteta izrade na industrijskoj razini minimalizira troškove održavanja i jamči dimenzijsko vrlo točne ispise.

Za uspješno 3D printanje modela iznimno je bitna mehanička pouzdanost uređaja. Time osiguravamo da ne  bi došlo do ne željenih zastoja i na taj način do prekida 3D pritanja. M200 Plus koristi već provjerenu mehaničku platformu koja se iskazala kao vrlo kvalitetna i pouzdana na ostalim modelima kao što su M300 plus i M300 dual.

Zortrax M200 Plus

Zortrax M200 Plus ima ugrađenu i kameru za praćenje procesa printanja na daljinu. Detektor filamenta zaustavlja printanje ako filamenta više nema, te naknadnim stavljanjem filamenta proces printanja se može nastaviti.

 

Povezivost i jednostavan sustav:

Zortrax M200 Plus je Plug & Play 3D printer, spreman za rad odmah iz kutije. Može se upravljati ručno putem intuitivnog zaslona osjetljivog na dodir ili daljinski preko Wi-Fi ili Ethernet mreže.

Na zaslonu se prikazuju pregledi digitalnih modela učitanih u njegovu memoriju kako bi se olakšao odabir pravog modela. Sučelje se neprestano poboljšava novim funkcijama dodanim ažuriranjima firmvera.

Zortrax M200 Plus

Ukoliko posjedujete više Zortrax 3D printera, koristeći Wi-Fi tehnologiju moguće ih je međusobno povezati u jedan sustav koristeći programski paket Z-SUITE.

Zortrax M200 Plus

 

Poboljšan sustav za hlađenje ekstrudera:

M200 Plus 3D printer ima poboljšan sustav za hlađenje ekstrudera kako bi zajamčio najveću učinkovitost. Ovom nadogradnjom filament će se zagrijavati samo tamo gdje bi se trebao otopiti.

Video Zortax M200 Plus raspakiravanje:

Dodatne informacije

Težina 45 kg
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

Sastavljen, Zatvoren

Volumen platforme [mm]:

200x200x180

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.09 – 0.39 (90 – 390 mikrona) za promjer mlaznice ekstrudera 0.4 mm

Pozicioniranje platforme:

Automatsko

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 105

Temperatura printanja [°C]:

do 290

Podržani materijali:

Z-NYLON, Z-FLEX, Z-PLA Pro, Z-PETG, Z-ULTRAT, Z-HIPS ,Z-GLASS, Z-ESD, Z-ASA Pro

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje

220V AC, 50 Hz

Snaga:

320 W

Mogućnost povezivanja:

USB / Ethernet / WiFi

Format datoteke za 3D printanje:

STL, OBJ, 3MF, DXF

Podržani softwer:

Z-SUITE

Operativni sustav:

Linux, Windows Vista/7/10, Mac OS X

Da li Vas zanima?…