Zortrax M200 Plus s HEPA poklopcem

21.000,00 kn 19.530,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Zortrax

3D printer pouzdan i precizan za rad

Ovaj 3D printer predstavlja pouzdanu platformu za profesionalnu upotrebu koja je omogućuje pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan i robustan dizajn omogućuje maksimalno iskorištavanje 3D printera s ciljem povećavanja produktivnosti i smanjenja grešaka 3D printanja.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA 7 - 14 DANA

+

Zortrax M200 Plus s HEPA poklopcem predstavlja printer za proizvodnju visokokvalitetnih i pouzdanih 3D modela. Printer koji se koristi u industriji ili visokom stupnju hobia. HEPA poklopac zatvara prostor printanja čime se i toplina prostora zadržava. Time omogućujemo kontrolu topline prostora za printanje, što je za tehničke materijale presudno kako bi spriječili nastanak savijanja modela prilikom 3d printanja. Brzo ostvarite impresivne rezultate s ovim 3D printerom. Proizvodite ovim dobro vrijednim 3D printerima male serije i prototipove. Kupite ovaj sjajni 3D printer za brzu i ekonomičnu generativnu proizvodnju. Dolazi u sastavljenom modulu, te je potrebno samo sklopiti stranice printera, kalibraciju ekstrudera, učitavanje filamenta i proces 3D printanja može početi.


Baziran na pouzdanosti i preciznosti:

Zortrax M200 Plus s HEPA poklopcem je 3d printer koji ima volumen 3D printanja (200x200x180), te omogućuje dobru produktivnost i pouzdan rad i na dulji period 3D printanja modela. Kvaliteta izrade na industrijskoj razini minimalizira troškove održavanja i jamči dimenzijsko vrlo točne ispise. Namjenjen za sve profesionalce s visokim zahtjevima kvalitete i performansi printanja.

Zortrax M200 Plus s HEPA poklopcem

 

HEPA poklopac s filterom:

HEPA poklopac omogućuje potpuno zatvaranje prostora za printanje. Time se može održavati toplina u prostoru za printanje što zapravo eliminira nastajanje savijanja modela  kod 3d printanja s tehničkim materijalima. Aktivni HEPA filter neutralizira 99% štetnih čestica nastalih prilikom printanja s tehničkim materijalima.

Zortrax M200 Plus HEPA poklopac i filter

 

Za uspješno 3D printanje modela iznimno je bitna mehanička pouzdanost uređaja. Time osiguravamo da ne  bi došlo do ne željenih zastoja i na taj način do prekida 3D pritanja. Zortrax M200 Plus koristi već provjerenu mehaničku platformu koja se iskazala kao vrlo kvalitetna i pouzdana na ostalim modelima kao što su M300 plus i M300 dual.

Zortrax M200 Plus ima ugrađenu i kameru za praćenje procesa printanja na daljinu. Detektor filamenta zaustavlja printanje ako filamenta više nema, te naknadnim stavljanjem filamenta proces printanja se može nastaviti.

 

Povezivost i jednostavan sustav:

Zortrax M200 Plus je Plug & Play 3D printer, spreman za rad odmah iz kutije. Može se upravljati ručno putem intuitivnog zaslona osjetljivog na dodir ili daljinski preko Wi-Fi ili Ethernet mreže.

Na zaslonu se prikazuju pregledi digitalnih modela učitanih u njegovu memoriju kako bi se olakšao odabir pravog modela. Sučelje se neprestano poboljšava novim funkcijama dodanim ažuriranjima firmvera.

Ukoliko posjedujete više Zortrax 3D printera, koristeći Wi-Fi tehnologiju moguće ih je međusobno povezati u jedan sustav koristeći programski paket Z-SUITE.

Zortrax M200 Plus

 

Poboljšan sustav za hlađenje ekstrudera:

Zortrax M200 Plus 3D printer ima poboljšan sustav za hlađenje ekstrudera kako bi zajamčio najveću učinkovitost. Ovom nadogradnjom filament će se zagrijavati samo tamo gdje bi se trebao otopiti.

Video o Zortax M200 Plus s HEPA poklopcem:

Dodatne informacije

Težina 45 kg
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

Sastavljen, Zatvoren

Volumen platforme [mm]:

200x200x180

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.09 – 0.39 (90 – 390 mikrona) za promjer mlaznice ekstrudera 0.4 mm

Pozicioniranje platforme:

Automatsko

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 105

Temperatura printanja [°C]:

do 290

Podržani materijali:

Z-NYLON, Z-FLEX, Z-PLA Pro, Z-PETG, Z-ULTRAT, Z-HIPS ,Z-GLASS, Z-ESD, Z-ASA Pro

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje

220V AC, 50 Hz

Snaga:

320 W

Mogućnost povezivanja:

USB / Ethernet / WiFi

Format datoteke za 3D printanje:

STL, OBJ, 3MF, DXF

Podržani softwer:

Z-SUITE

Operativni sustav:

Linux, Windows Vista/7/10, Mac OS X

Da li Vas zanima?…