Wanhao Duplicator D12/230 – Dual Extruder

2.000,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Wanhao

3D printer Wanhao Duplicator D12 predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanjeJednostavan i modularan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera te brz početak 3D printanja prvih komada.

Zadnji modeli + PLA filament gratis

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 755-WAN-D12-230 Tags:

Wanhao Duplicator D12/230 – Dual Extruder pedstavlja novi proizvod iz serije 3D printera Wanhao Duplicator. Svojim karakteristikama tj. dimenzijama printa manji je od Wanhao Duplicator D12/300. Omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela dimenzija do 230 x 230 x 250 mm s jednim ili dva filamenta. Ovaj 3D printer je DIY printer tj. dolazi u već sastavljenim modulima koje krajnji korisnik treba sve zajedno sastaviti u konačan 3D printer, pritegnuti i podesiti kako bi imali uspješno sklopljen 3D printer, a time i uspješan print. Procjena potrebnog vremena za sastavljanje navedenog 3D printera je cca 45 min.


Printanje u dvije boje pomoću dva ekstrudora na jedan hotend

Duplicator D12/230 dizajniran je s novim funkcijama kako bi mogao printati s dvije boje koristivši dva ekstrudera s jednim hotendom. Ili se omogućava printanje suporta s drugim kompatibilnim materijalom. Ovisno o postavkama tokom printa mijenja se ekstruzija filamenta tj. printanje s određenom bojom. U prilogu je video pomoću kojeg će te vidjeti mogućnost printanja s dva ekstrudera na jednoj glavi 3d printera.

5 inčni zaslon na dodir

Novo sučelje omogućuje još jednostavnije i preglednije upravljanje sa uređajem. 5 inčni ekran na dodir znatno olakšava pregled podataka uslijed procesa 3D printanja.

WiFi povezljivost

Duplicator D12/230 ima modul za Wi-Fi povezivanjem kojim se omogućuje direktna komunikacija s 3d printerom. Osim navedenog možete koristiti prijenos podataka putem SD kartice.

Magnetska fleksibilna platforma

Magnetska fleksibilna platforma omogućuje brzo i efikasno uklanjanje modela sa platforme. Ovakav način brze izmjene platforme omogućuje primjenu Wanhao 3d printera za printanje velikih modela s jednostavnim uklanjanjem printanih modela.

Novi ekstruder s MK12 diznom i  sustavom za hlađenje

Novo razvijeni ekstruder s MK12 diznom i poboljšanim sustavom za hlađenje mlaznice dolazi s Wanhao Duplicator D12/230 3d printerom.

Wanhao Duplicatod D12/230

Filament senzor

Dugotrajni i veliki 3D printevi zahtijevaju neprekinutost procesa. U slučaju prekida niti filamenta iznimno je važno da 3D printer automatski detektira prekid, te zaustavi proces 3D printanja sve dok se ne zamjeni nit filamenta. Nakon stavljanja novog filamenta proces printanja se nastavlja.

Wanhao D12/230

Sustav za uvlačenje filamenta

Novo razvijen, vrlo snažan i precizan sustav za opskrbu ekstrudora filamentom. Y sistem dovođenja filamenta, te automatska skretnica za filament kako bi se printanje s dva filamenta pouzdano i pravodobno mijenjalo s obzirom na Vaše zahtijeve.

Wanhao Duplicator D12/300

Vijak za podešavanje X – osi

Tokom eksploatacije Vašeg 3D printera svo remenje se opusti tj. rastegne, te je preciznost printera smanjena. Wanhao D12/300 ima vijak na X – osi kojime se može stezati ili otpuštati remen, te time i utjecati na uspješan 3D print Vašeg modela.

Video Wanhao Duplicator D12/230 otpakiravanje:

 

Dodatne informacije

Težina 11 kg
Dimenzije 54 × 48 × 28 cm
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

U djelovima, otvoren

Volumen platforme [mm]:

230x230x250

Broj ekstrudera [kom]:

2

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.4 (100 – 400 mikrona)

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 100, fleksibilna magnetna podloga

Temperatura printanja [°C]:

260

Podržani materjali:

PLA, PVA, PETG, Wood

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

360 W

Mogućnost povezivanja:

WLAN, USB, SD Card

Format datoteke za 3D printanje

STL, OBJ, G-Code, JPG

Podržani software:

Cura / Simplify3D

Operativni sustav:

Linux, Windows, OSX

Garancija:

12 mjeseci

Da li Vas zanima?…