PrimaCreator UV Resin – 1000 ml

465,00 kn 441,75 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Prima

PrimaCreator Value smola predstavlja smolu vrhunske kvalitete koja omogućuje 3D printanje modela koji zahtijevaju visoku preciznosti i razinu detalja.

Tvrtka Prima sustavno razvija i radi na unapređenju svojih smola kako bi njihovi proizvodi dali najbolje rezultate na svim DLP 3D printerima. Nakon postupka 3D printanja, te postupka stabilizacije UV svijetlom konačan model je lijepog izgleda sa vrhunskim razinama detalja i prijelazima među slojevima.

Obriši
+
SKU: PR-RES-VAL-1000 Tags:

Primacreator Value resin UV

Sa ovom smolom moguće je 3D printati proizvode koji zahtijevaju visoku razinu detalja, te povoljan omjer čvrstoće i debljine sloja 3D printanja. Ova smola prilikom postupka 3D printanja skuplja se u vrlo malom postotku, te na taj način mogućuje 3D printanje modela vrlo visoke preciznosti i dimenzijske točnosti.

Primacreator Value resin (smole) su dodatno optimizirane tako da su kompatibilne sa drugim proizvođačima DLP 3D printera, te daju odlične rezultate na DLP 3D printerima niske snage emitiranja kao što su Wanhao Duplicator 7, SparkMaker, Anycubic Mono, Anycubic Mono SE, Anycubic Mono X, Creality LD 002H, Zortrax Inkspire koje imamo u našoj ponudi 3d printera.

Creality ld-002R-3D-printer
Creality LD-002R
Anycubic Mono

 

 

 

 

 

 

Modeli isprintani smolama moraju se otvrdnuti na sunčevoj svijetlosti ili u UV komori za otvrdnjavanje modela. U našoj ponudi imamo Anycubic UV komoru za pranje i utvrdnjavanje modela.

VALUE smola ima brojne prednosti u odnosu na druge vrste sličnih smola. Najvažnija od prednosti je da ne oslobađa neugodne mirise toliko puno kao neke druge smole. Rrazvijena je za dobre performanse na DLP printerima koje koriste UV svijetlost za stvrdnjavanje.

Valna duljina 3D printanja:

UV izvor svijetla: 395 – 405 nm

Brzina osvjetljavanja sloja:

1 – 8 sekundi

Stabilizacija modela:

UV stabilizacija u komori za stabilizaciju: 2 – 5 minute

UV stabilizacija na suncu: 10 – 20 minuta

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na UV osjetljivost Primacreator UV resin iznimno je važno smolu čuvati u tamnoj i suhoj atmosferi.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
UV izvor svjetlosti [nm]:

395 – 405

Viskozitet [25°C m.pa.s]:

100 – 150

Gustoća [g/cm3]:

1.05 – 1.13

Tvrdoća:

85 – 88 Shore D

Prekidna čvrstoća [MPa]:

42

Produljenje pri lomu

5 – 10 %

Boja:

Crna, Prozirna, Chromatic siva, Bijela, Boja kože, Prozirno crvena, Prozirno zelena, Svijetlo siva

Da li Vas zanima?…