PrimaCreator – set za čišćenje mlaznice 3D printera – 0.4 mm

65,00 kn 61,75 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Prima 3D

Ovaj set sadrži baš sve potrebne alate koji Vam omogućuju brzo i efikasno otklanjanje čestica iz glave ekstrudera Vašeg 3D printera.

U setu se nalazi pinceta, potiskivač za istiskivanje zaostalog filamenta, te set tankih igala za čišćenje svih vrsta i promjera glava ekstrudera.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 9601-PR-REZ-03

PrimaCreator set za mlaznice

Imate probleme sa kvalitetom 3D printanih modela? Često uzrok loše površine 3D printanog modela je ne jednolik tok rastopljenog filamenta koji uzrokuje loše prijanjanje između slojeva modela. Iz tog razloga portebno je očistiti sapnicu 3D printera od nečistoća koje se mogu nataložiti u glavi ekstrudera. Baš ovaj set sadrži sve potrebne alate koji Vam omogućuju lako i jednostavno čišćenje cijele mlaznice glave ekstrudera.

PrimaCreator set za mlaznice je komplet koji sadrži 12 igala za čišćenje, žicu za čišćenje puta kojim ide filament i par pinceta. Igle su u pet različitih veličina i duljina.

PrimaCreator-MK10
PrimaCreator MK10 – 0.4mm
PrimaCreator-MK8
PrimaCreator MK8 – 0.4mm
PrimaCreator-MK8
PrimaCreator-MK8 0.2 do 0.8 mm

Ukoliko se ipak odlučite za promjenom Vaših mlaznica u ponudi imamo i Prima set mlaznica (MK8 i MK10). Više o navedenom možete pogledati klikom na sljedeće slikice.

Dodatne informacije

Težina 0.05 kg
Dimenzije 3 × 3 × 14 cm

Da li Vas zanima?…