PrimaCreator Resin Water Washable – 500 ml

275,00 kn 261,25 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Prima

PrimaCreator Value Water Washable  **vodoperiva**  smola predstavlja smolu vrhunske kvalitete koja omogućuje 3D printanje modela koji zahtijevaju visoku preciznosti i razinu detalja.

Tvrtka Prima sustavno razvija i radi na unapređenju svojih smola kako bi njihovi proizvodi dali najbolje rezultate na svim DLP 3D printerima. Nakon postupka 3D printanja, te postupka stabilizacije UV svijetlom konačan model je lijepog izgleda sa vrhunskim razinama detalja i prijelazima među slojevima.

Obriši
+
SKU: PR-RES-VAL-W-500 Tags:

Primacreator Value UV Wather Washable ** Vodoperiva smola**

Sa ovom smolom moguće je 3D printati proizvode koji zahtijevaju visoku razinu detalja, te povoljan omjer čvrstoće i debljine sloja 3D printanja. Ova smola prilikom postupka 3D printanja skuplja se u vrlo malom postotku, te na taj način mogućuje 3D printanje modela vrlo visoke preciznosti i dimenzijske točnosti.

Primacreator Value UV Wather Washable smole su dodatno optimizirane tako da su kompatibilne sa drugim proizvođačima DLP 3D printera, te daju odlične rezultate na DLP 3D printerima niske snage emitiranja kao što su Wanhao Duplicator 7, SparkMaker, Anycubic Photon, Zortrax Inkspire koje imamo u našoj ponudi 3d printera. Osim što je ova smola dodatno optimizirana da bi Vaši rezultati printanja bili vrhunski, ova smola ne zahtjeva naknadno čišćenje sa alkoholom nego smola se sama razgrađuje u običnoj vodi.

Creality ld-002R-3D-printer
Creality LD-002R
Anycubic Mono SE

 

 

 

 

 

 

Modeli isprintani smolama moraju se otvrdnuti na sunčevoj svijetlosti ili u UV komori za otvrdnjavanje modela. U našoj ponudi imamo Anycubic UV komoru za pranje i utvrdnjavanje modela.

VALUE smola ima brojne prednosti u odnosu na druge vrste sličnih smola. Najvažnija od prednosti je da ne oslobađa neugodne mirise toliko puno kao neke druge smole. Rrazvijena je za dobre performanse na DLP printerima koje koriste UV svijetlost za stvrdnjavanje.

Valna duljina 3D printanja:

UV izvor svijetla: 395 – 405 nm

Brzina osvjetljavanja sloja:

1 – 8 sekundi

Stabilizacija modela:

UV stabilizacija u komori za stabilizaciju: 2 – 5 minute

UV stabilizacija na suncu: 10 – 20 minuta

Čišćenje: 

Smola sa printanog modela uklanja se sa običnom vodom

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na UV osjetljivost ove smole iznimno je važno smolu čuvati u tamnoj i suhoj atmosferi.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
UV izvor svjetlosti [nm]:

395 – 405

Viskozitet [25°C m.pa.s]:

100 – 150

Gustoća [g/cm3]:

1.05 – 1.13

Tvrdoća:

85 – 88 Shore D

Prekidna čvrstoća [MPa]:

42

Produljenje pri lomu

5 – 10 %

Čišćenje smole:

Obična voda

Boja:

Crna, Bijela, Svijetlo siva, Boja kože, Prozirna, Prozirno crvena, Prozirno zelena, Cromatic siva

Da li Vas zanima?…