PrimaCreator Resin Cleaner

133,00 kn213,75 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: PrimaCreator

PrimaCreator Cleaner sredstvo za čišćenje 3D printanih modela predstavlja proizvod vrhunske kvalitete koji omogućuje lako i jednostavno čišćenje 3D printanih modela tehnologijom DLP/SLA.

Tvrtka Prima sustavno razvija i radi na unapređenju svojih proizvoda  kako bi njihovi proizvodi dali najbolje rezultate na svim DLP 3D printerima. Nakon postupka 3D printanja, te prije postupka UV stabilizacije potrebno je model oprati u ovoj tekućini kako bi se u potpunosti uklonila sva smola koja ne pripada geometriji 3D printanog modela.

Obriši
+
SKU: 9099-PR Tags:

Ukoliko tražite efikasno i sigurno sredstvo za ispiranje i čišćenje 3D printanih modela od resina – smole, PrimaCreator resin cleaner je idealan odabir za Vas.

Ovo sredstvo predstavlja vrhunski europski proizvod koji u potpunosti zamjenjuje upotrebu sredstava na bazi IPA (izopropilnog alkohola), te pruža brojne dodatne mogućnosti kao što su:

  • Smanjenje neugodnog mirisa – nema neugodnih mirisa koji nastaju uslijed isparavanja
  • Iznimno efikasan – uklanja nepoželjnu smolu unutar par minuta
  • Jednostavan za korištenje – ovo sredstvo nije opasno po zdravlje, te nije zapaljivo, što ga čini iznimno sigurnim.
  • Široka primjena – ovo sredstvo moguće je koristiti za uklanjanje skoro svih SLA ili DLP smola

Uputstva za upotrebu:

  1. Pri rukovanju sa ovim sredstvom potrebno je koristiti zaštitne rukavice i zaštitne naočale
  2. Nakon završenog postupka 3D printanja potrebno je uroniti model u PrimaCreator resin cleaner, te pričekati cca 10 – 15 minuta. U tom periodu poželjno je mućkati/miješati tekućinu oko 3D printanog modela kako bi se smola koja se nije skrutila lakše uklonila sa modela.
  3. Nakon uklanjanja smole, potrebno je oprati model pod mlazom obične vode.
Creality UW

Navedeni postupak možete raditi u nekoj posudi ili možete kupiti iz naše ponude komoru za pranje i učvršićanje 3d modela. U nastavku pogledajte više informacija za navedenu komoru kliknuvši na sliku s desne strane.

Nakon čišćenja modela, potrebno je 3D printani model osvijetliti pod izvorom UV svijetlosti ili ostaviti na suncu cca 30 min.

 

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Dimenzije 8 × 8 × 23.5 cm
Volumen pakiranja:

500ml, 1000ml

Točka zapaljenja [°C]:

75

Temperatura vrenja [°C]:

189,6

Gustoća (23°C) [g/cm3]:

0,9539

Da li Vas zanima?…