PrimaCreator mlaznica MK8 0.4 mm (4 kom)

195,00 kn 185,25 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Prima 3D

Nova generacija i jednostavna zamjena

Tijekom puno sati printanja i korištenja različitih materijala (abrazivnih ili manje abrazivnih) dolazi do začepljenja ili istrošenosti mlaznice. S ciljem ostvarivanja što kvalitetnijeg printa jedan od faktora je i zamjena mlaznice. Jednostavan i kompaktan dizaj mlaznice omogućuje jednostavnu zamjenu Vaše dotrajale mlaznice.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 9601-PR-REZ-06 Tags:

Jednostavna i pouzdana mlaznica:

PrimaCreator MK8 mlaznice promjera 0.4 mm mlaznice mogu rezultirati kvalitetnijom razinom ispisa nego što možda mislite. Imati visokokvalitetnu mlaznicu znači imati oštru olovku, koja je potrebna kako biste dobili izvrstan printani model.

Narudžbom PrimaCreator MK8 mlaznice dobivate 4 mlaznice MK8. Ove mlaznice izrađene su od najboljeg visokokvalitetnog mesinga i dovršene su dodatnom obradom po visokim standardima. Sve mlaznice se proizvode s tolerancijom manjom od ± 0,01 mm. To znači da će filament imati vrlo glatku i čistu površinu tijekom istiskivanja što, naravno, rezultira boljim printom.

Za najbolje rezultate i optimalnu kvalitetu ispisa, toplo preporučujemo da kalibrirate podlogu printera nakon promjene mlaznice. Imajte na umu da je mlaznica kompatibilna s vašim printerom, no udaljenost između mlaznice i podloge za printanje mora se prilagoditi.

Ukoliko Vaš printer koristi MK10 mlaznice možete kliknuti na sljedeću sliku kako bi doznali nešto više o MK10 mlaznicama proizvođačaPrimaCreator.

Dodatne informacije

Težina 0.20 kg
Dimenzije 1.7 × 2.8 × 6 cm
Promjer mlaznice [mm]:

0.4 (4 kom)

Temperatura printanja [°C]:

do 240

Da li Vas zanima?…