PrimaCreator-3Dprinter-hrvatska-skin

PrimaCreator FLEX UV Resin – 500 ml

390,00 kn Uključen PDV 25%

PrimaCreator Value Flex UV smola predstavlja smolu vrhunske kvalitete koja omogućuje 3D printanje modela koji zahtijevaju visoku preciznosti i razinu detalja.

Tvrtka Prima sustavno razvija i radi na unapređenju svojih smola kako bi njihovi proizvodi dali najbolje rezultate na svim DLP 3D printerima. Nakon postupka 3D printanja te postupka stabilizacije UV svijetlom konačan model je fleksibilan boje kože sa vrhunskim razinama detalja i prijelazima među slojevima.

Očisti
+
SKU: PR-RES-VALFLEX-500 Tags:

PrimaCreator Value Flex UV Resin

Sa ovom smolom moguće je 3D printati proizvode koji zahtijevaju visoku razinu detalja. Isto tako i povoljan omjer čvrstoće i debljine sloja 3D printanja. Ova smola prilikom postupka 3D printanja skuplja se u vrlo malom postotku te na taj način moguće je 3D printanje modela vrlo visoke preciznosti i dimenzijske točnosti.

PrimaCreator Value Flex UV je savršena smola kada tražite rezultate s velikim detaljima koji moraju imati vrlo visoku čvrstoću na udarce. Tvrdoća po Shore-u je 65-75 D, zajedno s nevjerojatnim izduženjem pri lomu od 130% čini je smolom koja se može koristiti u mnogim područjima primjene.

Prima Value Smole su dodatno optimizirane tako da su kompatibilne sa drugim proizvođačima DLP 3D printera te daju odlične rezultate na DLP 3D printerima niske snage emitiranja kao što su Wanhai Duplicator 7, SparkMaker, Anycubic Photon, Zortrax Inkspire.

Valna duljina 3D printanja:

UV izvor svijetla: 395 – 405 nm

Brzina osvjetljavanja sloja:

4 – 8 sekundi

Stabilizacija modela:

UV stabilizacija u komori za stabilizaciju: 2 – 5 minute

UV stabilizacija na suncu: 10 – 20 minuta

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na UV osjetljivost ove smole iznimno je važno ovu smolu čuvati u tamnoj i suhoj atmosferi.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
UV izvor svjetlosti [nm]:

395 – 405

Viskozitet [25°C m.pa.s]:

100-150

Gustoća [g/cm3]:

1.05 – 1.25

Tvrdoća:

65-75 Shore D

Vlačna čvrstoća [MPa]:

30 – 52

Produljenje pri lomu

130%

Boja:

Boja kože