Prima FlexPlate Powder Coated PEI podloge

247,50 kn355,50 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Prima

Prima Flexplate Powder Coated PEI platforma omogućuje znatno jednostavnije odvajanje printanih modela, te njena robusnost znatno unaprijeđuje Vaš proces 3D printanja. Idealna podloga za nadogradnju, odlično prianjanje komada zbog posebne presvlake na površini  podloge i jednostavno skidanje gotovih komada. U ponudi imamo više dimenzija navedenih podloga. Na Vama je da odaberete u padajućem prozoru dimenziju tj. veličinu Prima podloge koja odgovara printanoj površini Vašeg 3D printera.

Obriši
+
SKU: 9601-1000 Tags:

U ponudi imamo 4 veličine podloge:

Prima FlexPlate Powder Coated PEI 310 x 320 mm podloga je platforma koja znatno olakšava 3D printanje Vaših projekata, te namjenjena je za brojne brendove 3D printera kao što su: Creality CR-10S, CR-10S pro2, Creality CR-10 V2, CR-10 V3, Creality CR-10, Artillery Sidewinder X1, Tevo Black Widow, Anycubic Mega X i sl. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje, te jednostavno odvajanje podloge zahvaljujući magnetskoj strukturi podloge. 

Prima FlexPlate Powder Coated PEI 310 x 310 mm podloga je platforma koja je za 10 mm manja po širini od prethodne podloge. Navedena podloga osim na Creality printere kompatibilna je i sa Prusa 3D printerima.

Prima FlexPlate Powder Coated PEI 235 x 235 mm podloga je platforma koja je manjih dimezija od  prethodnih podloga. Namjenjena je za brojne brendove 3D printera kao što su: Creality Ender3, Ender 3pro, Ender 3V2, Creality Ender 5, Creality Ender 5pro, Creality CR-20 Pro i slični printeri s površinom do 235 x 235 mm.

Prima FlexPlate Powder Coated PEI 220 x 220 mm podloga je platforma koja je manjih dimezija od prethodne podloge. Namjenjena je za brojne brendove 3D printera koji imaju površinu za printanje veličine podloge ili manje.

Magnetska struktura podloge

Navedene podloge predstavljaju pouzdanu platformu za kvalitetano 3D printanje, te jednostavno odvajanje podloge zahvaljujući magnetskoj strukturi podloge. 

Platforma se sastoji od dva dijela. Donji dio tj. magnet koji se zaljepi za čistu podlogu 3d printera. Gornji dio tj. metalna fleksibilna površina koja se temelji na feritnoj jezgri čime je otpornija na toplinu. Fleksibilna površina se stavlja na magnetni dio i proces 3d printanja može početi. Fleksibilna površina bez problema podnosi temperature do 130°C što je dovoljno za printanje PLA, PETG i čak ABS materijala.

Svojstvo magneta ovih podloga ne prestaje niti na 120°C što je velika prednost kako bi podloga bila fiksna i kod printanja s materijalima gdje se podloga zagrijava iznad 100°C. Dakle magnet drži i na visokim temperaturama.

Izmjenjiva platforma presvučena posebnim premazom omogućuje brzo i efikasno uklanjanje modela sa podloge 3D printera. Ovime ste osigurali bolje prianjanje printanog modela na platformu printera i ljepšu tj. ravniju printanu površinu modela koja se printa na samoj podlozi.

Magnetna platforma omogućuje iznimno jednostavno i čvrsto prianjanje podloge na platformu 3D printera.

Postoji ista Flex PEI spring sheet podloga bez presvlake za podloge 3D printera. Više o tome možete pogledati na sljedećoj ikoni.

 

 

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 32 × 32 × 1 cm
Veličina podloge [mm]:

310×320, 310×310, 235×235, 220×220

brand

Da li Vas zanima?…