Prima FlexPlate PEI podloge

247,50 kn355,50 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Prima

Prima FlexPlate PEI podloga omogućuje znatno jednostavnije odvajanje printanih modela. Njena robusnost znatno unaprijeđuje Vaš proces 3D printanja. Idealna spring sheet podloga za nadogradnju, odlično prianjanje komada i jednostavno skidanje gotovih komada. U ponudi imamo više dimenzija navedenih podloga. Na Vama je da odaberete u padajućem prozoru dimenziju tj. veličinu Prima podloge koja odgovara printanoj površini Vašeg 3D printera.

Obriši
+
SKU: 9601-PR Tags:

U ponudi imamo 3 veličine podloge:

Prima FlexPlate PEI podloga znatno olakšava 3D printanje Vaših projekata, te namjenjena je za brojne brendove 3D printera kao što su: Creality, Prusa, Anycubic, Artillery, Wanhao i sl. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje, te jednostavno odvajanje podloge zahvaljujući magnetskoj strukturi podloge. 

Prima FlexPlate PEI 310 x 310 mm podloga je platforma koja znatno olakšava 3D printanje Vaših projekata, te namjenjena je za brojne brendove 3D printera kao što su: Creality CR-10S, CR-10S pro2, Creality CR-10 V2, CR-10 V3, Creality CR-10, Artillery Sidewinder X1, Tevo Black Widow, Anycubic Mega X i sl.

Prima FlexPlate PEI 235 x 235 mm podloga je platforma koja je manjih dimezija od  prethodne podloge. Namjenjena je za brojne brendove 3D printera kao što su: Creality Ender3, Ender 3pro, Ender 3V2, Creality Ender 5, Creality Ender 5pro, Creality CR-20 Pro i slični printeri s površinom do 235 x 235 mm.

Prima FlexPlate PEI 220 x 220 mm podloga je platforma koja je manjih dimezija od prethodne podloge. Namjenjena je za brojne brendove 3D printera koji imaju površinu za printanje veličine podloge ili manje.

Magnetska struktura podloge

Podloga se sastoji od dva dijela. Donji dio tj. magnet koji se zaljepi za čistu podlogu 3d printera. Gornji dio tj. metalna fleksibilna površina koja se temelji na feritnoj jezgri čime je otpornija na toplinu. Fleksibilna površina se stavlja na magnetni dio i proces 3d printanja može početi. Fleksibilna površina bez problema podnosi temperature do 240°C što je dovoljno za printanje PLA, PETG i čak ABS materijala.

Svojstvo magneta ovih podloga ne prestaje niti na 120°C što je velika prednost kako bi podloga bila fiksna i kod printanja s materijalima gdje se podloga zagrijava iznad 100°C. Dakle magnet drži i na visokim temperaturama.

Ova izmjenjiva spring sheet platforma PEI Ultem (Polieterimid) omogućuje brzo i efikasno uklanjanje modela sa podloge 3D printera. Ovime ste osigurali bolje prianjanje printanog modela na platformu printera i ljepšu tj. ravniju printanu površinu modela koja se printa na samoj podlozi.

Magnetna platforma omogućuje iznimno jednostavno i čvrsto prianjanje podloge na platformu 3D printera.

Postoji ista podloga s posebnim premazom (Powder Coated) za 3d printere. Više o tome možete pogledati na sljedećoj ikoni.Prima PEI Flex Plate

 

 

 

 

Video o Prima FlexPlate PEI podlozi:

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Dimenzije 30 × 30 × 1 cm
Veličina podloge [mm]:

310×310, 235×235, 220×220

Da li Vas zanima?…