Polymaker PolySupport za PLA 0.75kg

395,00 kn 375,25 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Polymaker

Polymaker PolySupport filament je posebna linija filamenata za 3D printanje od proizvođača Polymaker. Izrađena od najboljih sirovina za isporuku iznimne kvalitete i pouzdanosti. Ova linija filamenta nudi rješenje za suport ili stvaranje potpora prvenstveno za PLA filamente proizvođača Polymaker, a kompatibilan je i za ostale proizvođače PLA filamenta. Nije topljiv u vodi, već se vrlo brzo i učinkovito lomi tj. uklanja. Proizveden je po strogim standardima i pouzdanom kontrolom.

Polymaker provodi rigoroznu kontrolu kvalitete svih materijala. Koristeći najsuvremeniju tehnologiju, mjeri se i zaobljenost i promjer filamenta, nadgledaju se procesi proizvodnje uz stroga dopuštena odstupanja. Proizvod se skladišti u vakumiranim pakiranjima zaštićena s unikatnom i prepoznatljivom ambalažnom kutiom. U našoj ponudi imamo mogućnost odabira PolyMax, PolyLite, PoliySmooth, PolyCast, PolyDissolve S1 i PolyTerra linije filamenata.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: PO-8399-PSUP-PW Tags:

Polymaker PolySupport filament je posebna linija naprednih filamenata za 3D printanje od proizvođača Polymaker za suport PLA filamenta. Ova linija filamenta nudi rješenje za suport ili stvaranje potpora za PLA filamente proizvođača Polymaker, a kompatibilan je i s ostalima. Omogućuje veću slobodu dizajna.

PolySupport filament nevjerojatno je jednostavan za 3D printanje s vrlo dobrim mehaničkim svojstvima.

PolySupport filament je suport filament koji se ne topi u vodi kao PolyDissolve nego se vrlo lako lomi tj ručno uklanja. Osim za PLA filamente kompatibilan je i s PC, PVB i TPU filamentima iz linija proizvođača Polymaker. Posebno je dizajniran da ima dobru čvrstoću s tim materijalima, a istovremeno pokazuje dobru lomljivost. Izrađen od najboljih sirovina za isporuku iznimne kvalitete i pouzdanosti. Pakiranje se vrši u vakumiranim spulama od 0.75 kg što se bolje može vidjeti na niže navedenoj slici.

Polymaker PolySupport za PLA 0.75kg

Filamenti su podvrgnuti stalnoj kontroli kvalitete kako bi garantirali istovjetnu kvalitetu svih proizvoda.

S PolySupport filamentom se ostvaruje jednostavno printanje i ne razvija nikakve toksične plinove tijekom printanja.

Detaljnije informacije o pripremi, načinu printanja i ostalim parametrima koje preporuča proizvođač kako bi print bio što uspiješniji možete vidjeti na sljedećem linku:

Parametri za 3D printanje PolySupport filamenta:

  • Temperatura 3D printanja [⁰C]: 215 – 225
  • Temperatura podloge [⁰C]: 25 – 60
  • Brzina 3d printanja [mm/s]: 20-40
  • Sušenje: na 80⁰C oko 12h

 

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Filament je vrlo hidroskopičan, a kako bi print bio što uspješniji jedan od bitnih parametara je i vlažnost filamenta. Ako je filament pokupio vlagu osušite ga i printanje će biti omogućeno s vrlo uspješnim rezultatima. U ponudi imamo sušilicu za filament o čemu više možete provjeriti u filteru Wanhao. Ovaj filament proizveden je u prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

Detaljnije tehničke podatke možete vidjeti na sljedećem linku:

Dostupne boje:

Polymaker PolySupport za PLA filament dostupan je u Perla bijala boji.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [⁰C]:

215 – 225

Temperatura podloge [⁰C]:

25 – 60

Radna temperatura okoline [⁰C]:

15 – 40

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

20 – 40 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

3 %

Sušenje:

na 80⁰C cca 12h

Boja:

Perla bijela

brand

Da li Vas zanima?…