Polymaker PolySmooth 0.75 kg

370,00 kn 351,50 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Polymaker

PolySmooth je linija specijalnih filamenata koja nudi jedinstvena vlakna tvrtke Polymaker za otkrivanje novih mogućnosti kod 3D printanja. Kompatibilna je s gotovo svim FFF 3D printerima, te se printa kao i običan PLA.

Polymaker provodi rigoroznu kontrolu kvalitete svih materijala. Koristeći najsuvremeniju tehnologiju, mjeri se i zaobljenost i promjer filamenta, nadgledaju se procesi proizvodnje uz stroga dopuštena odstupanja. Proizvod se skladišti u vakumiranim pakiranjima zaštićena s unikatnom i prepoznatljivom ambalažnom kutijom. U našoj ponudi imamo mogućnost odabira PolyMax, PolyLite, PoliySmooth, PolyCast i PolyTerra linije filamenata.

Obriši
+
SKU: PO-SMOOTH Tags:

Polymaker PolySmooth je jedinstveni filament koji se lako printa i podoban je za “hands-free” naknadnu obradu. Površina se može zaglađivati ​​alkoholom kako bi se postigao izgled modela bez slojeva. Navedeno se može ostvariti pomoću ručne obrade ili obrade pomoću uređaja Polysher. PolySmooth tehnologija temelji se na Layer-Free tehnologiji tj. tehnologiji bez vidljivih prolaza.

Layer-Free tehnologija

Tehnologija Layer-Free uključuje izlaganje 3D printanog modela mikro-kapljicama alkohola, generiranim brzo vibrirajućom, perforiranom membranom koja se naziva raspršivač. Zatim se alkohol adsorbira na površini 3D printanog modela i s vremenom ga  čini glatkim tj. nastaje površina bez slojeva.

Filamenti su podvrgnuti stalnoj kontroli kvalitete kako bi garantirali istovjetnu kvalitetu svih proizvoda. Namotava se ne spule težine 0.75kg i vakumirane u prozirne vrećice.

Polymaker PolySmooth

S PolySmooth filamentima dobivate odlične vrijednosti čvrstoće i bez zdravstvenih rizika. Navedeni filament se jednostavno printa, a detaljnije informacije o pripremi, načinu printanja i ostalim parametrima koje preporuča proizvođač kako bi print bio što uspiješniji možete vidjeti na sljedećem linku:

Parametri za 3D printanje PoliMax PLA filamenta:

  • Temperatura 3D printanja [⁰C]: 190 – 220
  • Temperatura podloge [⁰C]: 25 – 70
  • Brzina 3d printanja [mm/s]:  40-60

 

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Kako bi print bio što uspješniji jedan od bitnih parametara je i vlažnost filamenta. Ako je filament pokupio vlagu osušite ga i printanje će biti omogućeno s vrlo uspješnim rezultatima. U ponudi imamo sušilicu za filament o čemu više možete provjeriti u filteru Wanhao. Ovaj filament proizveden je u prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

Detaljnije tehničke podatke možete vidjeti na sljedećem linku:

Dostupne boje:

Polymaker PolySmooth filament dostupan je u širokom rasponu boja.

Dodatne informacije

Težina 0.75 kg
Temperatura 3D printanja [⁰C]:

190 – 220

Temperatura podloge [⁰C]:

25 – 70

Radna temperatura okoline [⁰C]:

15 – 40

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 60 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

3 %

Sušenje:

na 60⁰C cca 12h

Boja:

Bijela, Crna

brand

Da li Vas zanima?…