Polymaker PolyMAX PC 0,75 kg

360,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Polymaker

PolyMAX PC je posebna linija filamenata za 3D printanje od proizvođača Polymaker. Izrađena od najboljih sirovina za isporuku iznimne kvalitete i pouzdanosti. Filament je izrađen korištenjem inovativnih tehnologija, po strogim standardima i pouzdanom kontrolom. PolyMAX PC je zahtjevan filament za izradu 3D modela, ali zato garantira vrhunsku kvalitetu i mehanička svojstva

Polymaker provodi rigoroznu kontrolu kvalitete svih materijala. Koristeći najsuvremeniju tehnologiju, mjeri se i zaobljenost i promjer filamenta, nadgledaju se procesi proizvodnje uz stroga dopuštena odstupanja. Proizvod se skladišti u vakumiranim pakiranjima zaštićena s unikatnom i prepoznatljivom ambalažnom kutiom. U našoj ponudi imamo mogućnost odabira PolyMax, PolyLite, PoliySmooth, PolyCast, PolyDissolve i PolyTerra linije filamenata.

Obriši
+
SKU: PO-PCM Tags:

Polymaker PolyMAX PC filament je linija naprednih filamenata za 3D printanje od proizvođača Polymaker. PolyMAX PC se izrađuju u skladu s Polymaker Nano-reinforcement tehnologijom kako bi Vam pružili jedinstvena mehanička svojstva i kvalitetu printanja.

PolyMAX PC filament se prethodno zvao PC – MAX, ali uz neka poboljšanja dizajna sve ostaje isto kao i dosad. PolyMAX PC je vrhunski osmišljen PC filament koji kombinira odličnu čvrstoću, tvrdoću, otpornost na temperaturu i kvalitetu printanja. Idealan je izbor za inženjersku primjenu. Navedeni filament zahtijeva zatvoreno kućište 3D printera kako bi se spriječilo savijanje i stiskanje printanog modela. Preporuča se nakon završenog printanja 3D modela ostaviti model unutar grijane komore na 90°C oko 6h kako bi se riješili zaostalih naprezanja zbog skupljanja prilikom hlađenja.

Pakiranje se vrši u vakumiranim spulama od 0,75 kg što se bolje može vidjeti na niže navedenoj slici.

Polymaker PolyMAX PC filament

Filamenti su podvrgnuti stalnoj kontroli kvalitete kako bi garantirali istovjetnu kvalitetu svih proizvoda.

Parametri za 3D printanje PolyMAX PC filamenta:

  • Temperatura 3D printanja [⁰C]: 250 – 270
  • Temperatura podloge [⁰C]: 90-105
  • Brzina 3d printanja [mm/s]: 30-50
  • Ljepilo na podlozi: Dimafix ili Magigoo

 

Upute za korištenje pronađite klikom na sljedeću ikonu:

 

 

Detaljna svojstva Polymaker PolyMAX PC filamenta pronađite klikom na sljedeću ikonu:

 

 

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje, te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Kako bi print bio što uspješniji jedan od bitnih parametara je i vlažnost filamenta. Ako je filament pokupio vlagu osušite ga i printanje će biti omogućeno s vrlo uspješnim rezultatima. U ponudi imamo Polymaker Box uređaj tj. kutija za skladištenje filamenta, te u nastavku možete dobiti više informacija za istu. U ponudi imamo i sušilicu za filament o čemu više možete provjeriti u filteru Wanhao. Ovaj filament proizveden je u prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

Dostupne boje:

Polymaker PolyMAX PC filament dostupan je u širokom spektru boja.

Dodatne informacije

Težina 0.75 kg
Temperatura 3D printanja [⁰C]:

250 – 270

Temperatura podloge [⁰C]:

90 – 105

Ventilator prilikom printanja:

Ugašen

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

30 – 50 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 mm

Žarenje nakon završene izrade:

na 90°C cca 6h

Sušenje:

na 75⁰C cca 6h

Boja:

Bijela, Crna

brand

Da li Vas zanima?…