Polymaker PolyLite PLA 1kg

250,00 kn 237,50 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Polymaker

PolyLite je posebna linija filamenata za 3D printanje od proizvođača Polymaker.  Izrađena od najboljih sirovina za isporuku iznimne kvalitete i pouzdanosti. Filament je izrađen korištenjem inovativnih tehnologija (jam-free tehnologije), po strogim standardima i pouzdanom kontrolom. PolyLite  pokriva najpopularnije materijale za 3D printanje kako bi zadovoljio sve vaše svakodnevne potrebe u dizajnu i prototipiranju.

Polymaker provodi rigoroznu kontrolu kvalitete svih materijala. Koristeći najsuvremeniju tehnologiju, mjeri se i zaobljenost i promjer filamenta, nadgledaju se procesi proizvodnje uz stroga dopuštena odstupanja. Proizvod se skladišti u vakumiranim pakiranjima zaštićena s unikatnom i prepoznatljivom ambalažnom kutiom. U našoj ponudi imamo mogućnost odabira PolyMax, PolyLite, PoliySmooth, PolyCast i PolyTerra linije filamenata.

Od PolyLite linije proizvoda nudimo PLA vrstu filamenta u raznim bojama koje se mogu odabrati u niže navedenom padajućem izborniku.

Obriši
+
SKU: PO-LITE Tags:

Polymaker PolyLite PLA  je linija naprednih filamenata za 3D printanje od proizvođača Polymaker.  U proizvodnji je korištena posebna Polymakerova tehnologija “JamFree”, kako bi pružila iznimna mehanička svojstva i kvalitetu 3D printa.

PolyLite PLA filament nevjerojatno je jednostavan za 3D printanje s vrlo dobrim mehaničkim svojstvima. PolyLite PLA visokokvalitetni je PLA dizajniran za pouzdanost i jednostavnost ispisa. Izrađena od najboljih sirovina za isporuku iznimne kvalitete i pouzdanosti. Pakiranje se vrši u vakumiranim spulama od 1 kg što se bolje može vidjeti na niže navedenoj slici.

Filamenti su podvrgnuti stalnoj kontroli kvalitete kako bi garantirali istovjetnu kvalitetu svih proizvoda.

JamFree tehnologija

Patentirana JamFree tehnologija  je tehnologija koja uvelike stabilizira održivost/postojanost kod visokih temperatura kod PLA filamenata. Temperatura omekšavanja je tek iznad 140 ⁰C što zapravo garantira da Vam se filament topi kada dođe u grijač, a ne na početku cijevčice te se dešava da se filament zaglavi. To se ostvaruje  pomoću najnovijih procesa biopolimera. Sam navedeni proces je slikovito prikazan na gore navedenoj slici.

S PolyLite PLA filamentom se ostvaruje jednostavno printanje i ne razvija nikakve toksične plinove tijekom printanja.

Detaljnije informacije o pripremi, načinu printanja i ostalim parametrima koje preporuča proizvođač kako bi print bio što uspiješniji možete vidjeti na sljedećem linku:

Parametri za 3D printanje PolyLite PLA filamenta:

  • Temperatura 3D printanja [⁰C]: 190 – 230
  • Temperatura podloge [⁰C]: 25 – 60
  • Brzina 3d printanja [mm/s]: 40-60

 

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Kako bi print bio što uspješniji jedan od bitnih parametara je i vlažnost filamenta. Ako je filament pokupio vlagu osušite ga i printanje će biti omogućeno s vrlo uspješnim rezultatima. U ponudi imamo sušilicu za filament o čemu više možete provjeriti u filteru Wanhao. Ovaj filament proizveden je u prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

Detaljnije tehničke podatke možete vidjeti na sljedećem linku:

Dostupne boje:

Polymaker PolyLite PLA filament dostupan je u širokom rasponu boja.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [⁰C]:

190 – 230

Temperatura podloge [⁰C]:

25 – 60

Radna temperatura okoline [⁰C]:

0 – 40

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 60 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

3 %

Sušenje:

na 80⁰C cca 8h

Boja:

Bijela, Crna, Crvena, Siva, Plava, Tirkizna, Ljubičasta

brand

Da li Vas zanima?…