Plastika Trček ASA PLUS 1kg filament

175,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Plastika Trček

ASA PLUS  filamenti tvrtke Plastika Trček predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima, 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Plastika Trček uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta. Ova tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji proizvoda od plastike (preko 30 godina) te kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi njihovi proizvodi bili što kvalitetniji.

Obriši
+
SKU: PT-ASAP-1 Tags:

ASA PLUS

ASA PLUS filament proizvođača Trček koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira toplinske deformacije prilikom 3D printanja i osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

ASA PLUS svojom speciajnom strukturom omogućava lakše printanje uz niže temperature printanja i manje savijanja u odnosu na svog prethodnika ASA. Prema navedenom omogućava se printanje na širem spektru 3D printera s ASA PLUS filamentom.

Najveća prednost ovog materijala je mehanička i UV postojanost 3D printanih modela i široka primjenjivost u industriji i redovnom životu.

Parametri za 3D printanje:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 230– 260
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 115

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ASA PLUS filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi.

Savjeti za skladištenje:

S obzirproduced-in-euom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Ovaj filament proizveden je u Europskoj Uniji prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

 

Dostupne boje:

ASA PLUS filament proizvođača Trček dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

230 – 260

Temperatura podloge [°C]:

90 – 115

Temperatura radne okoline [°C]:

20 – 40

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 120 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

30 %

Boja:

Bijela, Crna, Crvena, Svijetlo siva, Plava, Natur

Da li Vas zanima?…