Plastika Trček ASA 1kg filament

210,00 kn 189,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Plastika Trček

ASA filamenti tvrtke Plastika Trček predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Plastika Trček uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta. Ova tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji proizvoda od plastike (preko 30 godina) te kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi njihovi proizvodi bili što kvalitetniji.

Obriši
+
SKU: PT-ASAP-1-1 Tags:

ASA (Acrylonitrile Styrene Acrylate)

NOVI kvalitetan Trček ASA filament za Vaš 3D printer koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira toplinske deformacije prilikom 3D printanja i osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

Najveća prednost ovog materijala je mehanička i UV postojanost 3D printanih modela i široka primjenjivost u industriji i redovnom životu. Naknadna obrada modela printanog s ASA materijalom je moguća isto kao i kod modela printanih s ostalim materijalima.

Parametri za 3D printanje:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 240 – 265
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 115

Kako bi se smanjilo savijanje modela tokom procesa printanja, preporučamo koristiti Dimafix ljepilo. Ljepilom sedobiva bolja adheziju između prvog sloja modela i površine na kojoj se printa model.

Savjeti za skladištenje:

S obzirproduced-in-euom na kemijski sastav ASA filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. U slučaju da Vam filament pokupi vlagu u našoj ponudi imamo i sušilicu za filament. O navedenoj sušilici možete više doznati u filteru Wanhao. Ovaj filament proizveden je u Europskoj Uniji prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

 

Dostupne boje:

ASA filament proizvođača Trček dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

240 – 265

Temperatura podloge [°C]:

90 – 115

Temperatura radne okoline [°C]:

20-40

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 120 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

30 %

Boja:

Bijela, Crna, Siva, Plava, Crvena, Natur

Da li Vas zanima?…