Plastika Trček ABS PLUS 1kg filament

175,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Plastika Trček

ABS PLUS filamenti tvrtke Plastika Trček predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Plastika Trček uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta. Ova tvrtka ima dugogodišnju tradiciju u proizvodnji proizvoda od plastike (preko 30 godina) te kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi njihovi proizvodi bili što kvalitetniji.

Obriši
+
SKU: FF-ABSP-1-1 Tags:

ABS PLUS (acrylonitrile butadiene styrene)

NOVI kvalitetan Trček ABS PLUS filament za Vaš 3D printer koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira toplinske deformacije prilikom 3D printanja. Osigurava i dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

Najveća prednost ovog materijala je mehanička postojanost 3D printanih modela i široka primjenjivost u industriji i redovnom životu. ABS PLUS materijal, zbog svojih poboljšanja nudi mogućnost printanja s nižim temperaturama u odnosu na standardni ABS materijal, a istodobno osigurava dovoljnu čvrstoću i kvalitetu printa. ABS PLUS omogućava dobro prijanjanje na površinu za printanje bez dodatnih deformacija, a i mehanička svojstva su mu kao i kod standardnog ABS materijala. Naknadna obrada modela je moguća kao i kod modela od standardnog ABS-a.

Parametri za 3D printanje:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 220– 250
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 115

Savjeti za skladištenje:

S obzirproduced-in-euom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Ovaj filament proizveden je u Europskoj Uniji prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

 

Dostupne boje:

ABS PLUS filament proizvođača Trček dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

220 – 250

Temperatura podloge [°C]:

90 – 115

Temperatura radne okoline [°C]:

30 – 100

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 120 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

30 %

Boja:

Bijela, Crna, Siva

Da li Vas zanima?…