Jednokratni resin filter – 5 komada

25,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: PrimaCreator

Ovaj artikl sadrži 5 papirnatih jednokratnih filtera za resin / smolu koji garantiraju čistoću korištene smole, a s time poboljšavaju kvalitetu printanja, a smanjuju mogućnost neuspješnih printeva koju uzrokuju razne nečistoće i čestice u smoli.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 9601-PR-REZ-35 Tags:

Jednokratni resin filter

Jednokratni resin filter  – filtriranje neiskorištene smole je vrlo bitan faktor u SLA/DLP varijantama 3D printera. Filtriranjem smole osigurat ćete očuvanje neiskorištene smole u savršenom stanju, dok će sva prljavština i potencijalni komadi neuspjelih printeva ostati na filteru koji se zatim odstranjuje.

Korištenje ovog filtera se preporučuje u sljedećim slučajevima:

  • Ako vidite ikakve čestice u smoli
  • Ako ste doživjeli neuspjeli print, ili čak djelomično neuspjeli print, koji mogu ostaviti skrućene elemente smole u posudi za printanje
  • Ako vraćate smolu u njenu bocu za skladištenje i planirano ponovno korištenje
  • Ako smola duže vremena stoji nekorištena u posudi za printanje
  • Ako mijenjate posudu za printanje, a smolu želite zadržati

Jednokratni resin filter je vrlo jednostavan za korištenje, a temelji se na prelijevanju smole kroz otvor na vrhu, a smolu se prelijeva ili nazad u bocu ili u neku drugu posudu koja mora biti temeljno očišćena.

Pravilno filtriranje i skladištenje ima veliki utjecaj na kvalitetu i jednostavnost printanja, pa stoga je potrebno obratiti pozornost na čistoću smole.

Kupovinom ovog artikla dobivate 5 jednokratnih resin filtera marke PrimaCreator.

Dodatno

Ako uz filter želite kupiti resin / smolu za Vaš 3D printer onda više informacija dobiti će te kliknuvši na sljedeću ikonu s desne strane. Resin-smola-za-3d-printer

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 10 × 20 × 10 cm
Sadržaj paketa:

5 x papirnati filter

Da li Vas zanima?…