Zortrax Plus HEPA poklopac s filterom

HEPA poklopac – Zortrax

1.600,00 kn2.000,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Zortrax

HEPA poklopac za učinkovito 3D printanje

HEPA poklopcem omogućuje printanje s tehničkim materijalima. HEPA poklopac zatvara prostor printanja čime se i toplina prostora zadržava. Time omogućujemo kontrolu topline prostora za printanje, što je za tehničke materijale presudno kako bi spriječili nastanak savijanja modela prilikom 3d printanja.

U ponudi imamo HEPA poklopac za Zortrax M200 seriju i za M300 seriju Zortrax printera. Na Vama je da u padajućem izborniku odaberete koji model HEPA poklopca Vam odgovara za Vaš Zortrax  3D printer.

Obje serije 3D printera predstavljaju pouzdanu platformu za profesionalnu upotrebu koja je omogućuje pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan i robustan dizajn omogućuje maksimalno iskorištavanje 3D printera s ciljem povećavanja produktivnosti i smanjenja grešaka 3D printanja.

Obriši
+

HEPA poklopac s aktivnim fileterom:

HEPA poklopac za Zortrax 3D printere

Zortrax HEPA poklopac je uređaj za filtriranje i zadržavanje zraka kompatibilan sa Zortrax M300 ili M200 serije 3D printera. Štoviše, održava temperaturu stabilnom unutar komore za printanje. To smanjuje savijanje kada radite s materijalima na bazi ABS-a. Ugrađeni ugljični filter rješava neugodne mirise koji se ispuštaju u procesu 3D printanja, dok HEPA filtar hvata preko 99% emisija 3D printanja, uključujući ultrafine čestice.

HEPA poklopcem omogućavate zadržavanje topline u radnom prostoru printera. Navedeno je preduvjet za printanje tehničkim materijalima kao što su ABS, ASA, PC, PA i sl.

Zortrax M300 Dual HEPA poklopac i filterNavedeni HEPA poklopci namijenjeni su za Zortrax 3D printere serije M200 i M300.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Napajanje

100-240V AC, 50/60 Hz

Potrošnja:

6 W

Težina (kg):

2.5

Sadržaj kutije:

Zortrax HEPA poklopac, filter modul (regulator brzine, HEPA filter, karbon filter), napajanje, prednja vrata poklopca, upute

Model HEPA poklopca za:

Zortrax M200 serija, Zortrax M300 serija

brand

Da li Vas zanima?…