Flashforge PVA 0.5kg filament – NATUR (vodotopni)

390,00 kn 312,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

PVA filamenti tvrtke Flashforge predstavljaju odličan filament za 3D printanje oslonaca “suporta” za Vaše modele kompleksne geometrije. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovom svojstvu topljenja u vodi, moguće je 3D printanje iznimno kompleksnih geometrija.

Tvrtka Flashforge uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta.

RASPOLOŽIVOST: NEMA NA ZALIHI, POŠALJI UPIT

SKU: 8673-FF-PVA Tags:

PVA (polyvinyl alcohol)

Flashforge PVA Filament je zapravo vodotopivi suport materijal za 3D printanje modela kompleksnih geometrija te podržano s više ekstrudera. Uz dobru termičku stabilnost, idealan je za ispis složenih modela koji zahtijevaju velike oslonce “suporte”, duboke unutarnje šupljine ili komplicirane (zamršene) geometrije. Lako se ukloni uranjajući u vodu otapa se i model ostaje čist. Dobro prijanja na PLA, Tought PLA, ABS i Nylon, osiguravajući zapanjujuće rezultate i  svestrane primjene. Nakon 3D printanja potrebno je kompletan model uroniti u toplu vodu te pričekati određeno vrijeme da se PVA suporti potpuno otope. Nakon sušenja modela ostati će 3D printana geometrija.

PVA filament se također može koristiti kao osnovni materijal za izradu 3d modela.

Parametri za 3D printanje:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 190 – 220
  • Temperatura podloge [°C]: do 50

Savjeti za skladištenje:Wanhao-Box-2-Filament-Dryer-Box-2-printer3d

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Pošto je PVA filamnet vrlo hidroskopičan u slučaju da Vam pokupi vlagu u našoj ponudi imamo i sušilicu za filament. O navedenoj sušilici možete više doznati u filteru Wanhao. Ovaj filament proizveden je u prateći sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

Dostupne boje:

Flashforge PVA Filament dostupan je u prozirnoj boji.

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

190 – 220

Temperatura podloge [°C]:

50

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

60 – 90 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

11 %

Da li Vas zanima?…