Flashforge Adventurer 3 naljepnica za platformu

70,00 kn Uključen PDV 25%

Zamjenjiva i jednostavna

Ova fleksibilna naljepnica namjenjena je samo za Vaš Flashforge Adventurer3 3D printer. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje. Dimezije je 160 x 160 mm, što odgovara gabaritima printanja Adventurer 3 3D printera od 150 x 150 x 150 mm.

Zamjena je jednostavna. Postojeća, istrošena naljepnica se odlijepi, ukloni se prostali dio ljepila koji je ostao na fleksibilnoj podlozi, te nakon toga zalijepite novu naljepnicu čime je proces zamjene završen i Vaš 3D printer Adventurer 3 spreman za nova printanja.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: Z-AD3-60-001170001 Tags:

Fleksibilna naljepnica za platformu:

Fleksibilna Flashforge naljepnica za platformu omogućuje jednoliku distribuciju topline od platforme 3D printera. Time maksimalno smanjujemo rizik od toplinskih deformacija prilikom 3D printanja. Omogućuje i bolje prianjanje printanog modela za platformu printera zbog svoje hrapave površine. Platforma 3D printera zajedno s naljepnicom čine fleksibilnu površinu, čime se omogućuje lako i jednostavno odvajanje 3D printanog modela od platforme. Jedan od glavnih uzroka loših rezultata modela je oštećena ili deformirana naljepnica za platformu.

Obratite pozornost na znakove trošenja kao što su udubine, porezotine, odlijepljeni dijelovi i slično kako biste mogli na vrijeme reagirati. Pravovremenom zamjenom ćete osigurati kvalitetu printanih modela, a ujedno i smanjiti utjecaj same platforme na početnih nekoliko slojeva.
Odljepljivanje modela ili oštećenja čak i uz korištenje adhezivnih sredstava vrlo je vjerojatno uzrok oštećena naljepnica.

Originalna Flashforge naljepnica za platformu garantira pravilno pristajanje Vašem Adventurer 3 3D printeru, a osigurat će sve tražene prethodno navedene kvalitete.

 

Ako Vas zanima više o Flashforge Adventurer 3 3D printeru, potražite informacije na našoj web-stranici!

Ako želite saznati novosti iz svijeta 3D printanja, pogledajte službenu web-stranicu Flashforge proizvođača!

Ukoliko Vas interesira i 3D skeniranje kao komplementarna grana 3D printanja, pogledajte što nudimo na našem web-shopu te ne čekajte okušati se u novoj vještini koja će Vam zasigurno koristiti!

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 16 × 16 cm
Dimenzija [mm]:

160 x 160

Da li Vas zanima?…