Flashforge Inventor/Creator Pro/ naljepnica za platformu

90,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

Zamjenjiva i jednostavna

Ova fleksibilna naljepnica namjenjena je samo za Vaš Flashforge Inventor i Creator Pro 3D printer. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje, uz dobro provođenje topline sa platforme na model i smanjuje mogućnost “savijanja” modela kod printanja s pojedinim materijalima. Dimezije je 235 x 155 mm što odgovara za 3D printere Inventor i Creator Pro proizvođača Flashforge.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: Z-IN-60-999216001POL Tag:

Izmjenjiva naljepnica za platformu Inventor i Creator Pro:

Kvalitetna i robusna konstrukcija 3D printera Flashforge Inventor i Creator Pro predstavlja temelj za kvalitetno i pouzdano 3D printanje. Njihovim poboljšanjima dobili smo jednostavne hobiističke 3D printere FFF tehnologijom.

Kako bi Vam print modela bio što bolji posebice onog dijela koji leži na platformi, naljepnica za platformu ne smije biti istrošena. Izmjenjivom Flashforge naljepnicom za platformu omogućuje se brzo i efikasno uklanjanje istrošene ili dotrajale naljepnice i zamjenu novom.

Ovime ste osigurali bolje prijanjanje printanog modela na platformu printera. Time i ljepšu tj. ravniju printanu površinu modela koja leži na samoj podlozi.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Dimenzije 23.5 × 15.5 cm
Dimenzija [mm]:

235×155

Da li Vas zanima?…