Flashforge Creator Pro2/Creator Pro flexibilna podloga

210,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

Zamjenjiva i jednostavna

Ova fleksibilna magnetska podloga (spring sheet) namjenjena je samo za Vaš Flashforge Inventor, Creator Pro i Creator Pro2 3D printer. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje, uz dobro provođenje topline sa platforme na model. Smanjuje mogućnost “savijanja” modela kod printanja s pojedinim materijalima, te omogućuje jednostavno odvajanje modela nakon 3d printanja. Dimezije je 235 x 155 mm što odgovara za 3D printere Inventor, Creator Pro i Creator Pro2 proizvođača Flashforge.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: Z-CP2-20-001424001 Tag:

Izmjenjiva magnetno fleksibilna podloga (spring sheet) za printere Flashforge Inventor, Creator Pro i Creator Pro2 :

Flashforge fleksibilna podloga osigurava da Vam print modela bude što bolji posebice onog dijela koji leži na platformi. Podloga za printanje ne smije biti istrošena. Izmjenjivom Flashforge fleksibilnom podlogom omogućuje se brzo i efikasno uklanjanje isprintanog 3d modela. Fleksibilna podloga sastoji se od magnetnog dijela koji se naljepi na stol 3d printera. Pritom treba skinuti staru naljepnicu kako bi ostao samo aluminijski dio stola. Na magnetnu podlogu stavlja se fleksibilna aluminijska podloga koja se lako izvlači i savija kada treba skinuti model s podloge.

Flashforge fleksibilna podloga osigurava bolje prijanjanje printanog modela na platformu printera. Time i ljepšu tj. ravniju printanu površinu modela koja leži na samoj podlozi. Osigurali ste lako skidanje printanog modela s fleskibilne platforme, čime ćete manje trebati uporabu spatule za skidanje modela.

Kvalitetna i robusna konstrukcija 3D printera Flashforge Creator Pro i Creator Pro2 predstavlja temelj za kvalitetno i pouzdano 3D printanje. Njihovim poboljšanjima dobili smo jednostavne hobiističke 3D printere FFF tehnologijom.

 

Ukoliko želite saznati više o Flashforge 3D printerima, otvorite sljedeći link: Flashforge

Ako Vas zanima i 3D skeniranje kao komplementarna vještina 3D printanju, pogledajte što imamo u našoj ponudi! 3D Skeniranje

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 23.5 × 15.5 cm
Dimenzija [mm]:

235×155

Da li Vas zanima?…