Flashforge ASA – 1kg

237,50 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

ASA filamenti tvrtke Flashforge predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova.

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 235 – 280
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 110
  • Preporuka – koristiti Dimafix ljepilo
+
SKU: FF-ASA-1 Tags:

ASA (Acrylic Styrene Acrylonitrile)

ASA filament proizvođača Flashforge moguće je proizvesti proizvode koji predstavljaju visoku čvrstoću i funkcionalnost. Ovaj filament je po svom sastavu vrlo sličan ABS filamentu te je iznimno otporan na UV zračenje i povišene temperature te osim toga, ima dugotrajnost i otpornost na kemikalije.

Koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira savijanje i osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe. Naknadna obrada modela printanog s ASA materijalom je moguća isto kao i kod modela printanih s ostalim materijalima.

Ovaj filament proizveden je i testiran uz sve zakonske regulative s ciljem postizanja vrhunske kvalitete filamenata za 3D printere.

Parametri za 3D printanje:DImafix spray

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 235 – 280
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 110

Kako bi se smanjilo savijanje modela tokom procesa printanja, preporučamo koristiti Dimafix ljepilo. Ljepilom se dobiva bolja adheziju između prvog sloja modela i površine na kojoj se printa model.

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. U slučaju da Vam filament pokupi vlagu u našoj ponudi imamo i sušilicu za filament. O navedenoj sušilici možete više doznati u filteru Wanhao.

Dostupne boje:

ASA filament proizvođača Flashforge dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

235 – 280

Temperatura podloge [°C]:

90 – 110

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 90 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

više od 150%

Boja

Crna

Da li Vas zanima?…