Flashforge ASA 1kg filament

250,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

ASA filamenti tvrtke Flashforge predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja, te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Flashforge uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta.

Očisti
+
SKU: FF-ASA-1 Tags:

ASA (Acrylic Styrene Acrylonitrile)

Sa ASA filamentom moguće je proizvesti proizvode koji predstavljaju visoku čvrstoću i funkcionalnost. Ovaj filament je po svom sastavu vrlo sličan ABS filamentu te je iznimno otporan na UV zračenje i povišene temperature te osim toga, ima dugotrajnost i otpornost na kemikalije.

Koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira savijanje i osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

Parametri za 3D printanje:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 235 – 280
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 110

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi.

Dostupne boje:

ASA  filament dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

235 – 280

Temperatura podloge [°C]:

90 – 110

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

40 – 90 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

više od 150%

Boja

Crna

Da li Vas zanima?…