Flashforge Adventurer 3 i Adventurer 4 mlaznica 0.4 mm HT

342,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

Nova generacija i jednostavna zamjena

Ekstruder za Adventurer3 i Adventurer4  3D printer predstavlja pouzdan element za hobističku i edukacijsku primjenu koji je opremljen sa svim potrebnim elementima za pouzdano i kvalitetano 3D printanje. Tijekom puno sati printanja i korištenja različitih materijala (abrazivnih ili manje abrazivnih) dolazi do začepljenja ili istrošenosti ekstrudera. Jednostavan i kompaktan dizaj ovog ekstrudera kao i same glave printera, omogućuje jednostavnu zamjenu Vašeg dotrajalog ekstrudera.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: Z-AD3-30-000795001C Tags:

Visoko-temperaturna, pouzdana original Flashforge Ad3 i Ad4 mlaznica 0.4 mm HT (nozzle):

Flashforge Adventurer 3 i Adventurer 4 mlaznica 0.4 mm HT za razliku od standardne mjedene se izrađuje procesom kaljenja i mogu printati na temperaturama do 265°C!

Zamjena navedenog sklopa je vrlo laka. Pritiskom osigurača omogućava se vađenje cijelog sklopa, te nakon toga postavljanjem novog sklopa na isto mijesto. Dolje navedeni video Vam opisuje postupak zamjene sklopa na Adventurer3 i Adventurer4 3D printeru.

Flashforge je razradio i patentirao sklop glave ekstrudera koji je potpuno unaprijeđen u odnosu na ostalu konkurenciju, te takva konstrukcija glave ekstrudera omogućuje poboljšanje rezultata printanja.

Kupnjom ovog proizvoda dobivate zamjenjivu visoko-temperaturnu kaljenu mlaznicu promjera 0.4 mm za ekstruder Adventurer 3 printer.

OPREZ!

Ova mlaznica pruža veći otpor protoku filamenta za razliku od standardne mlaznice do 240°C.
Preporuča se za standardni PLA koristiti i standardnu mlaznicu, dok HT mlaznicu treba koristiti samo za materijale koji traže visoke temperature ekstrudiranja (npr. PC filament).

Korištenje visoko-temperaturnih materijala poput PC (poli-karbonat) zahtijeva razumijevanje utjecaja temperature i postupnog hlađenja kako ne bi dolazilo do krivljenja (warping) prilikom procesa printanja, ali i prilikom procesa hlađenja završenog komada.

Video o zamjeni ekstrudera na Flashforge Adventurer3:

 

Za više novosti iz svijeta 3D printanja posjetite službenu web stranicu Flashforge proizvođača!

Dodatne informacije

Težina 0.20 kg
Dimenzije 1.7 × 2.8 × 6 cm
Promjer mlaznice ekstrudera [mm]:

0.4

Temperatura printanja [°C]:

do 265

Kompatibilno s:

Flashforge Adventurer3 i Adventurer4

brand

Da li Vas zanima?…