Flashforge ABS PRO 1kg filament

240,00 kn 216,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

ABS PRO filamenti tvrtke Flashforge predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima, 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Flashforge uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta.

Obriši
+
SKU: FF-ABSP-1 Tags:

ABS PRO (acrylonitrile butadiene styrene)

NOVI kvalitetan Flashforge ABS PRO filament za Vaš 3D printer koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira toplinske deformacije prilikom 3D printanja. Osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

Najveća prednost ovog materijala je mehanička postojanost 3D printanih modela i široka primjenjivost u industriji i redovnom životu. ABS PRO svojim poboljšanjima omogućava printanje na nižim temperaturama od standardnog ABS materijala, uz osiguravanje istih mehaničkih svojstava kao i standardni ABS. Ujedno ABS PRO Vam osigurava manje savijanja modela u odnosu na standardni ABS filament, što je posebno učinkovito kod printanja s otvorenim tipovima 3d printera.  Navedeno omogućava primjenu ABS PRO materijala na širi spektar 3D printera.

Parametri za 3D printanje:Dimafix spray

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 220– 240
  • Temperatura podloge [°C]: 80

Kako bi se smanjilo savijanje modela tokom procesa printanja, preporučamo koristiti Dimafix ljepilo za bolju adheziju između prvog sloja modela i površine na kojoj se printa model.

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Ovaj filament proizveden je s ciljem postizanja vrhunske kvalitete i puzdanosti filamenata za 3D printere. U slučaju da filament pokupi vlagu preporučamo korištenje sušilice za filament koju možete pronaći i u našoj ponudi.

Dostupne boje:

ABS PRO filament proizvođača Flashforge dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

220 – 240

Temperatura podloge [°C]:

80

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

60 – 90 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

30 %

Boja:

Bijela, Crvena, Plava, Crna

Da li Vas zanima?…