Flashforge ABS 1kg filament

210,00 kn 189,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Flashforge

ABS filamenti tvrtke Flashforge predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja, te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Flashforge uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta.

Obriši
+
SKU: FF-ABS-1-1 Tags:

ABS (acrylonitrile butadiene styrene)

NOVI kvalitetan Flashforge ABS filament za Vaš 3D printer koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira toplinske deformacije prilikom 3D printanja. Osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

Najveća prednost ABS filamenta je mehanička postojanost 3D printanih modela i široka primjenjivost u industriji i redovnom životu. ABS filament vrlo je dobar za printanje modela od kojih se očekuje čvrstoća i otpornost tj. postojanost pod utjecajem UV zraka.  Naknadna obrada modela printanog s ABS materijalom je moguća isto kao i kod modela printanih s ostalim materijalima.

Parametri za 3D printanje ABS-a:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 220– 240
  • Temperatura podloge [°C]: 90 – 120dimafix-hrvatska

Kako bi se smanjilo savijanje modela tokom procesa printanja, preporučamo koristiti ljepilo za bolju adheziju između prvog sloja modela i površine na kojoj se printa model.

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje, te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi. Ovaj filament proizveden je s ciljem postizanja vrhunske kvalitete i puzdanosti filamenata za 3D printere. U slučaju da filament pokupi vlagu preporučamo korištenje sušilice za filament koju možete pronaći i u našoj ponudi.

Dostupne boje:

ABS filament proizvođača Flashforge dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

220 – 240

Temperatura podloge [°C]:

90 – 120

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

50 – 90 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

30 %

Boja:

Crna, Bijela, Crvena, Plava, Zelena, Narančasta, Siva, Zelena

Da li Vas zanima?…