Creality UW-01 komora za pranje i utvrđivanje DLP printeva

1.350,00 kn 1.242,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Creality UW-01 predstavlja pouzdanu platformu za pouzdano i kvalitetno uklanjanje resin smole sa modela, te naknadno očvršćivanje i stabilizaciju modela koristeći UV izvor svijetlosti. Nakon što se DLP printerom stvori 3D model sljedi naknadna obrada modela. Kako bi se navedeni postupak riješio što jednostavnije Creality je plasirao na tržište uređaj za naknadnu obradu modela. Creality UW-01 predstavlja riješenje za pranje i utvrdnjavanja modela.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 711-CR-WACU Tags:

Creality UW-01 uređaj koji omogućuje lako i jednostavno uklanjanje ostataka smole (resina) sa 3D printanog modela, te naknadno stabiliziranje i očvršćivanje modela. Na taj način ovaj uređaj zamjenjuje dva uređaja i na taj način omogućuje uštedu radnog prostora. Korištenjem ovog uređaja znatno je olakšan proces čišćenja modela nakon 3D printanja. Zahvaljujući kvalitetnom izvoru svijetlosti različitih valnih dužina (405 nm i 356 nm) omogućeno je jednoliko i pouzdano UV stabiliziranje i očvršćivanje 3D modela. Rotacijska platforma omogućuje rotaciju modela oko osi, te jednoliko osvjetljavanje modela UV svijetlom. Unutar rotacijske platforme nalazi se modul koji omogućuje miješanje tekućine za pranje kako bi se pospješilo efikasno uklanjanje zaostale smole sa ne stabiliziranog modela.

Creality UW-01

Moderan i napredan dizajn

Uređajem se upravlja vrlo jednostavno pomoću dugmića osjetljivih na dodir. Dodirni gumb omogućuje vrlo jednostavno upravljanje. To vam omogućuje lako prebacivanje između načina pranja i očvršćavanja. Po želji također možete postaviti vrijeme i brzinu, koliko dugo i koliko brzo stroj treba prati ili očistiti. Podesiva brzina s tri stupnja prijenosa i 2-90min po izboru.

Creality UW-01

Dvije funkcije integrirane u jedan proizvod

U jednom proizvodu integrirane su dvije funkcije: pranje 3D modela i otvrđivanje 3D modela UV zrakama.

Creality UW-01

Funkcija stabilizacije – spektar valnih duljina UV svijetlosti

Dobrim razmiještajem UV LED osvijetljenja osigurava se brzo i učinkovito utvrdnjavanje modela. UV svijetlost u rasponu od 405nm do 385nm kampatibilan je s mnogim resinima na tržištu.

Creality UW-01

Model se pomoću okretnog stol ravnomjerno otvrdnjava osvijetljavanjem UV zrakama.

Creality UW-01

Sigurnost na prvom mjestu

Kako bi uređaj zadovoljio sve sigurnosne uvjete ima i automatsku detekciju za poklopac. Ukoliko se poklopac ukloni s svog ležišta proces otvrdnjavanja staje sve dok se poklopac ponovno ne vrati na svoj položaj. Kao se se radi o UV zrakama poklopac uređaja blokira 99.95% UV zraka.

Creality UW-01

Pranje 3d modela

Drugi mod kojeg posjeduje ovaj uređaj je pranje 3D modela. Svaki model dobiven od smole tj. resina potrebno ga je oprati od ostatka smole u posebnim tekućinama za ispiranje smola. Ukoliko je model male veličine može se staviti u košaricu koja se uranja u tekućinu. Model se može direktno s nosačem od DLP 3D printera staviti na uređaj, te uroniti u tekućinu.

Prilagodljiv nosač uređaja

Creality UW-01 komora ima prilagodljiv nosač s obzirom na veličinu modela kako bi cijeli model mogao biti uronjen u tekućinu za čišćenje. Za kupce koji imaju printer LD-002R / LD-002H, postoji dodatna značajka! Platforma se može izravno ukloniti s LD-002R / LD-002H i postaviti na stroj za pranje i učvršćivanje kako bi se izbjegao kontakt s neosušenom smolom što je više moguće. Osim toga, visina držača je podesiva tako da ne morate potpuno napuniti spremnik.

Zatvoreni spremnik

Uz navedeni uređaj dolazi i zatvoreni spremnik kapaciteta cca 3.5 L tekućine za čišćenje modela od smole. Na dnu spremnika se nalazi uređaj koji svojim kružnim kretanjem cirkulira tekućinu oko cijelog modela, te na taj način očisti model od ostatka smole. Nakon postupka čišćenja, možete jednostavno zatvoriti spremnik i zadržati ga za sljedeće pranje. Zatvaranjem spremnika spriječavate hlapljenje otopine za čišćenje. U našoj ponudi imamo otopinu za čišćenje smola od proizvođača Prima. Na sljedećem linku možete pogledati više o navedenom. Prima resin cleaner

Video o raspakiravanju i instalaciji Creality UW-01 proizvoda:

Dodatne informacije

Težina 8 kg
Dimenzije 25 × 25 × 45 cm
Namjena uređaja:

Pranje i stabilizacija 3D printanih modela – LCD SLA (stereolitografija)

Tip uređaja:

Sastavljen, zatvoren

Max. veličina modela za pranje [mm]:

170x120x160

Max. veličina modela za učvršćivanje:

Ø 165 x 200 mm

Vrijeme pranja i otvrdnjavanja [min]:

2-90

Upravljanje:

Dugmići na dodir

Izvor svjetlosti:

UV integrirani (valne dužine 405 nm + 365 nm)

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

96 W

brand

Da li Vas zanima?…