Creality PEI spring plate

240,00 kn 228,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Creality PEI spring plate je podloga koja omogućuje znatno jednostavnije odvajanje printanih modela. Njena robusnost znatno unaprijeđuje Vaš proces 3D printanja. Idealna spring podloga za nadogradnju, odlično prianjanje komada i jednostavno skidanje gotovih komada. U ponudi imamo i ostale PEI podloge no ova je od proizvođača Creality i odgovara printanoj površini Ender 3, Ender 5, CR 20 serije i CP 01 seriji 3D printera.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: CR-REZ-1001070038 Tags:

Creality PEI spring plate podloga znatno olakšava 3D printanje Vaših projekata, te namjenjena je za Creality 3D printere Ender 3 serije, Ender 5 serije, CR 20 serije i CP 01 seriji. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje, te jednostavno odvajanje podloge zahvaljujući magnetskoj strukturi podloge. 

Magnetska struktura podloge

Podloga se sastoji od dva dijela. Donji dio tj. magnet koji se zaljepi za čistu podlogu 3d printera. Gornji dio tj. metalna fleksibilna površina koja se temelji na feritnoj jezgri čime je otpornija na toplinu. Fleksibilna površina se stavlja na magnetni dio i proces 3d printanja može početi. Fleksibilna površina nema problema s deformaciom na temperaturi od 200°C, a PEI premaz otporan je na toplinu.

Creality PEI spring plate  Creality PEI spring plate Creality PEI spring plate

Svojstvo magneta ovih podloga je vrlo dobro što je velika prednost kako bi podloga bila fiksna i kod printanja s materijalima gdje se podloga zagrijava iznad 100°C. Magnet je vatrootporan, otporan na oksidaciju i trošenje.

Ova izmjenjiva spring platforma PEI omogućuje brzo i efikasno uklanjanje modela sa podloge 3D printera. Ovime ste osigurali bolje prianjanje printanog modela na platformu printera i ljepšu tj. ravniju printanu površinu modela koja se printa na samoj podlozi.Creality PEI spring plate

Creality PEI spring plate platforma omogućuje iznimno jednostavno i čvrsto prianjanje podloge na platformu 3D printera.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Dimenzije 30 × 30 × 1 cm
Veličina podloge [mm]:

235×235

brand

Da li Vas zanima?…