CREALITY ENDER 5

1.905,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Creality Ender 5 predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanjeJednostavan i modularan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera te brz početak 3D printanja prvih komada.

Black Friday akcija – filament gratis

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+

Creality Ender 5 3D printer pedstavlja nasljednika serije 3D printera Ender 3 koji svojim karakteristikama omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela do visine od 300 mm. Ovaj 3D printer je DIY printer tj. dolazi u već sastavljenim modulima koje krajnji korisnik treba sve zajedno sastaviti u konačan 3D printer, pritegnuti i podesiti kako bi imali uspješno sklopljen 3D printer, a time i uspješan print. Procjena potrebnog vremena za sastavljanje navedenog 3D printera je cca 45 min.

Robusna i stabilna konstrukcija 3D printera

Ender 5 printer razlikuje se od većine Creality 3D printera po njegovoj konstrukciji. Naime navedeni printer sastoji se od kockaste konstrukcije što ga čini stabilnijim i pouzdanijim 3D printerom. Mehaničke komponente tj. konstrukcija izrađena je na CNC strojevima s visokom preciznošću kako bi omogućio homogen sklop 3d printera.

Povećana visina 3D printanja 

Printer svojom površinom printanja zapravo je sličan Ender 3 seriji no visina po Z osi mu je veća u odnosu na Ender 3, te iznosi 300 mm.

 

Kvalitetne i pouzdane mehaničke komponente

Kvalitetno izrađene mehaničke komponente omogućuju “glatke” pokrete s tihim radom, uz visoku stabilnost kod 3d printanja.

Izmjenjiva magnetska fleksibilna platforma

Ender 5 koristi magnetnu fleksibilnu platformu koja omogućuje jednostavno stavljanje platforme na podlogu printera. Ujedno omogućava i lako skidanje printanog 3d modela zbog svoje fleksibilnosti. Na kraju printanja odvojite fleksibilnu podlogu s platforme 3d printera, savijete je lagano i 3d model se odvaja od površine. Na taj način smanjujete korištenje dodatnog pribora za skidanje kao npr. spatule. Ujedno i smanjujete mogućnost oštećivanja površine s spatulom.

Creality Ender 5

Stabilniji print

Dvostruki sustav upravljanja kretanjem osi Y-osi pokreće visokokvalitetni stabilni izlaz dvostranog razvodnog remena. Na taj način osigurava se učinkovito i stabilnije 3d printanje .

Video o raspakiravanju i instalaciji  Ender 5 3d printera:

 

Ako želite saznati više informacija o Creality3D printerima, provjerite što o njima kaže sam proizvođač te saznajte novosti na službenoj web-stranici Creality3D!

Ako Vas zanima i 3D skeniranje, na našem web-shopu ćete pronaći Creality3D Cr-Scan 01!

Dodatne informacije

Težina 11.8 kg
Dimenzije 55 × 49 × 51 cm
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

U djelovima, otvoren

Volumen platforme [mm]:

220 × 220 × 300

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.4 (100 – 400 mikrona)

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 135, fleksibilna izmjenjiva podloga

Temperatura printanja [°C]:

260

Podržani materjali:

PLA, ABS, WOOD, COPER …

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

350 W

Mogućnost povezivanja:

USB 2.0, SD Card

Format datoteke za 3D printanje

STL, OBJ, AMF

Podržani software:

Cura / Repetier-Host / Simplify3D

Operativni sustav:

Linux, Windows, OSX

Da li Vas zanima?…