CREALITY ENDER 5 PRO

3.800,00 kn 2.964,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Creality Ender 5 Pro predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanjeJednostavan i modularan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera te brz početak 3D printanja prvih komada.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+

Creality Ender 5 Pro 3D printer pedstavlja nasljednika serije 3D printera Ender 5 koji svojim karakteristikama omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela do visine od 300 mm. Ovaj 3D printer je DIY printer tj. dolazi u već sastavljenim modulima koje krajnji korisnik treba sve zajedno sastaviti u konačan 3D printer, pritegnuti i podesiti kako bi imali uspješno sklopljen 3D printer, a time i uspješan print. Procjena potrebnog vremena za sastavljanje navedenog 3D printera je cca 45 min.

Veliki volumen 3D printanja i pouzdana matična ploča

Ender 5 pro ima isti volumen printanja kao i svoj prethodnik Ender 5, a dimenzije su 220 x 220 x 300 mm. Crealyiti Ender 5 Pro ima posebno oblikovanu matičnu ploču koja je zasnovana na minimalnoj buci. Koristi 4-slojnu PCB s čvrstim filterom i kondenzatorom za bolju ESD zaštitu i stabilnije djelovanje.

Creality Ender-5-Pro-3d-printer

Robusna i stabilna konstrukcija 3D printera

Ender 5 pro je printer kao i Ender 5 koji se razlikuje se od većine Creality 3D printera po njegovoj konstrukciji. Naime navedeni printer sastoji se od kockaste konstrukcije što ga čini stabilnijim i pouzdanijim 3D printerom. Mehaničke komponente tj. konstrukcija izrađena je na CNC strojevima s visokom preciznošću kako bi omogućio homogen sklop 3d printera.

Creality Ender-5-Pro-3d-printer

Nastavak 3D printanja nakon nestanka struje

Ukoliko Vaš printer ostane bez struje ne brinite, nakon dolaska struje nastavlja se proces printanja tamo gdje je stalo.

Creality-ender5-pro-3d-printer

 

Izmjenjiva magnetska fleksibilna platforma

Ender 5 pro koristi magnetnu fleksibilnu platformu koja omogućuje jednostavno stavljanje platforme na podlogu printera. Ujedno omogućava i lako skidanje printanog 3d modela zbog svoje fleksibilnosti. Na kraju printanja odvojite fleksibilnu podlogu s platforme 3d printera, savijete je lagano i 3d model se odvaja od površine. Na taj način smanjujete korištenje dodatnog pribora za skidanje kao npr. spatule. Ujedno i smanjujete mogućnost oštećivanja površine s spatulom.

Video za sastavljanje Creality Ender 5 PRO 3D printera: 

 

 

Dodatne informacije

Težina 11.8 kg
Dimenzije 55 × 49 × 51 cm
Tehnologija 3D printanja:

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

U djelovima, otvoren

Volumen platforme [mm]:

220 × 220 × 300

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.4 (100 – 400 mikrona)

Grijanje platforme [°C]:

Da, do 135, fleksibilna izmjenjiva podloga

Temperatura printanja [°C]:

260

Podržani materjali:

PLA, ABS, WOOD, COPER …

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

350 W

Mogućnost povezivanja:

USB 2.0, SD Card

Format datoteke za 3D printanje

STL, OBJ, AMF

Podržani software:

Cura / Repetier-Host / Simplify3D

Operativni sustav:

Linux, Windows, OSX

Da li Vas zanima?…