CREALITY ENDER-3 PRO

2.375,00 kn 1.781,25 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Jednostavnost i modularnost uvijek u fokusu!

Creality Ender 3 Pro predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan i modularan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera te brz početak 3D printanja prvih komada.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+

Creality Ender 3 Pro predstavlja novi standard u svojoj grupi proizvoda, te svojim karakteristikama omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela. Ovaj 3D printer je DIY printer tj. dolazi u već sastavljenim modulima koje krajnji korisnik treba sve zajedno sastaviti u konačan 3D printer, pritegnuti i podesiti kako bi imali uspješno sklopljen 3D printer, a time i uspješan print. Procjena potrebnog vremena za sastavljanje navedenog 3D printera je cca 45 min.

Ender 3 pro je zapravo poboljšana verzija postojećeg Ender 3 printera s postojećim funkcijama i ugrađenim novim funkcijama za bolji i kvalitetniji 3D print.

Poboljšane funkcije koje posjeduje Ender 3 Pro:

Jedno od bitnijih poboljšanja na ovom printeru su: pouzdanija tj. jača konzola Y osi, napajanje je MeanWell koje je pouzdanije nego na običnom Ender 3 printeru, brže zagrijavanje radne površine, fleksibilna radna površina i sl.

Fleksibilna platforma koja omogućuje brzu izmjenu 

Vrlo brzo zagrijavanje platforme 3D printera na maksimalnu temperaturu (110 °C). Visoka temperatura platforme omogućuje 3D printanje 3D modela iz ABS materijala. Navedeno omogućuje smanjenje toplinskih naprezanja na konačnom modelu. Fleksibilnošću podloge omogućava se lako skidanje modela s podloge 3d printera.

Kvalitetne i pomno odabrane mehaničke komponente obrađene CNC tehnologijim. 

Creality Ender 3 Pro sastavljen je od kvalitetnih mehaničkih komponenti. Spojene u jednu cijelinu komponente omogućuju pouzdano funkcioniranje 3d printera, a time i uspiješno printanje 3d modela na printeru. Posebno je istaknuta jača Y os u odnosu na Ender 3 printer.

 

Dodatne informacije

Težina 6.9 kg
Dimenzije 44 × 44 × 47 cm
Tehnologija 3D printanja

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

U djelovima, otvoren

Volumen platforme [mm]:

220 x 220 x 250

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.4 (100 – 400 mikrona)

Grijanje platforme [°C]:

Da, 110, Fleksibilna platforma

Temperatura printanja [°C]:

255

Podržani materjali:

ABS/PLA,WOOD,FLEXIBLE,Carbon firber,PA….

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

360 W

Mogućnost povezivanja:

USB 2.0, SD Card

Format datoteke za 3D printanje

STL, OBJ, G-Code

Podržani software:

Cura, Repetier-Host, Simplify3D

Operativni sustav:

Linux, Windows, OSX

Da li Vas zanima?…