CREALITY CR-6 SE+2 kg Filament + Dimafix + WiFi box

4.160,00 kn 3.369,60 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Odlična ponuda sa dodatnom uštedom!

  • Creality CR6 SE
  • 2 Kg filamenta Plastike Trček po izboru
  • Dimafix pen
  • Wifi Box

Želite započeti sa 3D printanjem ali ne znate što Vam je sve potrebno za uspiješan i kvalitetan 3D print? Ne brinite, iz tog razloga samo za Vas smo pripremili paket koji sadrži vrhunski 3D printer Creality CR 6 SE +  dva kilograma vrhunskog PLA filamenta proizvođača Plastika Trček +  Dimafix ljepilo za bolje prianjanje prvog sloja na platformu 3D printera + Wifi Box.  Na ovaj način vrlo brzo ćete započeti sa 3D printanjem Vaših modela i projekta, te sve to preko bežičnog povezivanja uz pomoć Creality Wifi Box-a.

*Kupnjom ovog seta ostvarujete dodatnu uštedu u usporedbi sa kupovinom navedenih komponenata pojedinačno.

Obriši
+

Creality CR-6 SE paket – Wifi Box + 2 kg filament + Dimafix pen

Creality CR-6 SE potpuno novi proizvod na tržištu koji je dodatno unaprijeđen, te predstavlja novi standard u svojoj grupi proizvoda. Ovaj 3D printer je DIY printer tj. dolazi u već sastavljenim modulima koje krajnji korisnik treba sve zajedno sastaviti u konačan 3D printer, pritegnuti i podesiti kako bi imali uspješno sklopljen 3D printer, a time i uspješan print. Procjena potrebnog vremena za sastavljanje navedenog 3D printera je cca 45 min.

Neka od brojnih poboljšanja koja donosi Creality CR-6 SE

Novi i unaprijeđeni sustav niveliranja stola

Kod 3D printanja prvi sloj određuje kvalitetu konačnog proizvoda, te vrlo je važna udaljenost glave ekstrudera od platforme 3D printera. Koristeći „true leveling – free“ tehnologiju niveliranja glave ekstrudera znatno olakšava 3D printanje, te povećanje kvalitete 3D printanih modela.

Creality CR-6 SE

Modularna glava ekstrudera

Glava ekstrudera Creality CR-6 SE pomno je dizajnirana kako bi se omogućila modularnost te na taj način korisnik može sam promijeniti blok grijača, hladnjak, teflonsku cijev, te glavu ekstrudera (nozzle).

Printer3D-hr_CR-6-SE_IM02

Pouzdan ekstruder

Sa novim dizajnom ekstrudera koji uključuje brzu kopču koja omogućuje brzu i jednostavnu izmjenu i postavljanje niti filamenta. Redizajn extrudera omogućuje brže i kvalitetnije dodavanje materijala koje rezultira većom kvalitetom 3D printanih modela

Još preciznije gibanje

3D printer CR-6 SE opremljen je duplim vretenima koje pokreću Z-os, te na taj način omogućuju mirno i precizno vođenje glave ekstrudera.

Unaprijeđena upravljačka jedinica

Nova i unaprijeđena upravljačka jedinica ovog 3D printera omogućuje znatno smanjenje buke tokom 3D printanja.

Creality CR-6 SE

Platforma 3D printara

U usporedbi sa aluminijskom platformom, staklena platforma ima znatno bolju i glađu površinu. Kaljeno staklo koje se nalazi na platformi Creality CR-6 SE 3D printera znatno povećava kvalitetu 3D printane površine, te omogućuje bolju temperaturnu raspodjelu s iznimno jakom adhezijom.

Kvalitetne mehaničke komponente

Creality CR-6 SE izrađen je od kvalitetnih aluminijskih komponenta koje su pomno obrađene, te sve komponente su pomno projektirane kako bi se maksimalno smanjio prodor prašine i nečistoća u mehaničke dijelove 3D printera. Printer ima i kopče za podlogu stola, poklopac steper motora, silikonske zaštite kabela, veći Y profil, sklopivi modul držača filamenta i mnoštvo drugih oddataka. Sve navedeno ovaj printer čine vrlo modernim i pouzdanim za sve Vaše zahtjeve. Na taj način znatno je povećana kvaliteta cjelokupnog uređaja.

 

Automatska detekcija prekida filamenta

Dugotrajni i veliki 3D printevi zahtijevaju neprekinutost procesa. U slučaju prekida niti filamenta iznimno je važno da 3D printer automatski detektira prekid, te zaustavi proces 3D printanja sve dok se na zamjeni nit filamenta.

Intuitivno i responzivno sučelje

Novo i responzivno sučelje omogućuje još jednostavnije i preglednije upravljanje sa uređajem. 4.3 inčni dodirni ekran znatno olakšava pregled podataka uslijed procesa 3D printanja.

Creality CR-6 SE

Prilagodljivost stezanja remenja

Kako Vaš printer broji sate rada tako se i remenje s vremenom popušta tj. slabi. Novi CR6 SE printer ima mogućnost stezanja remenja X i Y osi pomoću vijka. Time osiguravate sigurno i precizno printanje Vaših 3d projekta.

Creality CR-6 SE

Brojna poboljšanja

S obzirom da Creality zajednica uključuje veliki broj korisnika koji rade na unaprjeđenjima svojih Creality uređaja, tvrtka Cerality odlučila je usvojiti brojna pametna rješenja koja ovaj uređaj dodatno odvajaju od ostalih konkurenata.

Creality CR-6 SE

2 kg filamenta + Wi-Fi box uz CR 6 SE

Kupnjom ovog paketa dobivate 2 kg filamenta Plastike Trček po vlastitom izboru, Dimafix pen ljepilo i Wi-Fi box kako bi mogli osigurati bežično spajanje Vašeg 3D printera. Više o Wi-Fi boxu možete doznati klikom na sljedeću sliku.

Uputstva za sastavljanje Creality CR 6 SE printera:

Dodatne informacije

Težina 16 kg
Tehnologija 3D printanja

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

U djelovima, otvoren

Volumen platforme [mm]:

235 x 235 x 250

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer glave ekstrudera [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.4 (50 – 400 mikrona)

Grijanje platforme [°C]:

Da, 110

Temperatura printanja [°C]:

255

Podržani materjali:

PLA, TPU, PETG, ABS

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

360 W

Mogućnost povezivanja:

SD Card / Wifi Box

Format datoteke za 3D printanje

STL, OBJ, G-Code

Podržani software:

Cura, Simpliy3D, etc.

Operativni sustav:

Linux, Windows, OSX

Ljepilo za 3D printanje

DimaFix Pen

WiFi Box:

Creality WiFi Box

Da li Vas zanima?…