Creality BL Touch

450,00 kn 405,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Creality

Creality BL Touch (original) predstavlja elektronički senzor koji se postavlja na 3D printer te na taj način omogućuje funkciju “auto leveling-a” potpuno jednostavno i automatizirano. Na ovaj način 3D printer može potpuno sam vrlo točno izmjeriti ravninu na kojoj će započeti 3D printanje. Ovaj uređaj može raditi na svim vrstama podloge (platforme) 3D printera kao što je metal, staklo i brojni drugi.

U ponudi imamo Original BL Touch kit za nadogradnju na 8-bitne i 32-bitne matične ploče Vašeg printera.

Obriši
+
SKU: 9601-PR-REZ-13-1

Creality BL Touch senzor svojim radom potvrđuje znatnu prednost u odnosu na druge načine i senzore koji se koriste za “auto-leveling”.

BLTouch je senzor za automatsko niveliranje za 3D printere koji može precizno izmjeriti nagib površine podloge printera. Može raditi s bilo kojim vrstama podloge 3D printera, kao što su staklo, metali i slično.

Značajke Creality BLTouch:

  • Glavne funkcije i kontrole BLToucha jednake su uobičajenom senzoru za automatsko izravnavanje podloge, koji se sastoji od RC servo i mikroprekidača. Dakle, BLTouch se može primijeniti na gotovo svaku ploču.
  • BLTouch je ispunjen jednostavnom strukturom i velikom preciznošću pomoću progresivno dizajniranih solenoida i Hall senzora. Cilj mu je praktičnost korisnika i ugodan print dodavanjem mnogih pametnih funkcija, kao što su samotestiranje, alarm i način prekidača dodirom, plavo LED svijetlo za pokazivanje servo signala i testiranje Z-sonde (Zmin).

Samotestiranje: Pritisni klin dva puta tijekom testa kada je napajanje uključeno.

Alarm: LED lampica trepće ako je problem pronađen kod samotestiranja ili tijekom rada

Pokazatelj oštećenja ožičenja: Plava i crvena LED za prikaz oštećenja ožičenja.

 

Jednostavna instalacija

BLTouch ima dvije grupe žica, jedna s tri i jedna s dvije žice. Grupa s dvije žice je standardni servo spoj, a s tri žice je prekidač. Sondom se upravlja preko servo priključka, a po potrebi se produžuje i uvlači. Prekidač obavještava printer kada sonda dotakne radnu površinu. Provjerite dokumentaciju vašeg sklopnog modula kako biste saznali gdje se ovi kablovi mogu spojiti. Kod postavljanja na vaš hotend, pazite da produžena sonda bude ispod mlaznice, jer u protivnom sonda neće biti korisna!
Ovo obavezno testirajte vizualno prije nego što pokušate koristiti BLTouch.

Ovisno o modelu BL Touch je moguće spojiti na 8-bit i/ili 32-bit matičnu ploču.

  • Creality BL Touch 8-bti model je kompatibilan s 8-bit i 32-bit matičnim pločama i odgovara Ender 3, Ender 3Pro, Ender 3S, Ender 5, Ender 5Pro, Ender 5S, CR 10, CR 10min. U nastavku je slika dijelova koji se dobije uz BL Touch kit 8-bit:

Creality BL Touch

  • Creality BL Touch 32-bti model je kompatibilan s 32-bit matičnom pločom i odgovara Ender 3, Ender 3Pro, Ender 3S, Ender 3V2, Ender 5 seriji, CR 10 seriji i Ender 6 seriji. U nastavku je slika dijelova koji se dobije uz BL Touch kit 32-bit:

Creality BL Touch

Imajte na umu da će BLTouch pravilno funkcionirati ako je omogućeno ažuriranje upravljačkog sustava (firmwera), što zavisi od samog 3D printera i njegovih mogućnosti.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Dimenzije 12 × 10 × 3 cm
Točnost pozicioniranja:

0.005 mm

Kompatibilan za matičnu ploču:

BL Touch upgrade kit 8-bit, BL Touch upgrade kit 32-bit

brand

Da li Vas zanima?…