BIQU B1

2.400,00 kn 2.112,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: BIQU

Nov, pouzdan i kvalitetan 3D printer!

BIQU B1 predstavlja pouzdan 3D printer za hobističku primjenu. Opremljen je svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Svojim komponentama predstavlja ozbiljnu konkurenciju Creality 3D printerima serije Ender 3. Jednostavan i modularan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera te brz početak 3D printanja prvih komada.

U dolje padajućem izborniku možete odabrati boju printera. BIQU B1 moguće je kupiti u crnoj i ljubičastoj boji kako Vam je i prikazano na slici kada odaberete boju.

BIQU je marka 3D printera kompanije BIGTREETECH vrlo dobro poznatog proizvođača matičnih ploča 3D printera i komponenti za nadogradnju kao što su različiti TMC upravljački programi i TFT zasloni osjetljivi na dodir. Skupljanjem svojih dugogodišnjih znanja i iskustva u industriji elektronike krenuli su u razvijanje 3D printera i među ostalima iskonstruirali i ovaj BIQU B1 3D printer.

Obriši
+

BIQU B1 pedstavlja novi 3D printer renomirane kompanije BIGTREETECH iz Kine. Svojim karakteristikama i komponentama mnogi će reći da je i bolji od konkurenta Creality Ender 3 serije. Ovaj 3D printer dolazi u već sastavljenim modulima koje krajnji korisnik treba sastaviti u konačan 3D printer. Potrebno vrijeme za sastavljanje 3D printera je cca 45 min.

BIQU B1 je zapravo ozbiljna verzija Ender 3 V2 3d printera samo drugog proizvođača.

Brojne specifičnosti printera BIQU B1:

Kao i što dolje navedena slika govori ovaj printer ima brojne specifičnosti. Neke od bitnih su volumen printanja 235 x 235 x 270 mm, preciznost 0.1 mm, mogućnst printanja PLA, PETG i ABS filamentima, brzina printanja do 100 mm/s, zaslon u boji na dodir, fleksibilna metalna podloga, tihi rad i ostalo.

BIQU B1

 

32 bit matična ploča BTT SKR V1.4:

Posebno je istaknuta nova matična ploča BTT SKR V1.4 s tihim steper driverima što čini ovaj printer vrlo tihim kod procesa 3D printanja. Integrirana matična ploča vrlo je stabilna i podržava puno veza i sučelja za nadogradnje i podešavanja poput WIFI-a, dvostruke Z-osi itd.

BIQU B1

Potpuno novo korisničko sučelje:

Novi 3.5″ zaslon na dodir u boji omogućava lako i jednostavno kretanje po izborniku printera. Svim korisnicima nudi mogućnost dvostrukog korisničkog sučelja gdje možete birati između Marlin i BIQU moda.

BIQU B1

Uz zalon u boji nalazi se i središnje dugme za upravljanje koje također može biti u nizu ponuđenih boja koje možete odabrati putem sučelja ovog printera.

BIQU B1

Metalna fleksibilna površina:

Radna površina BIQU B1 printera sastavljena je od magnetne fleksibilne površine (spring steel sheet). Omogućava Vam printanje na obje strane navedene površine. Također pospiješuje dobru adheziju između prvog sloja printanog modela i podloge printera. Uz dobro prianjanje modela na platformu omogućava Vam i jednostavno skidanje modela s površine na način da se podloga lagano savije i model se odlijepi.

BIQU B1

Senzor filamenta:

Ako su u procesu printanja desi da Vam nestane filamenta ili Vam pukne filament senzor filamenta automatski zaustavlja printanje. Proces printanja ponovo započinje na istom mijestu gdje je i stalo kada se ponovo učita filament.

BIQU B1

Osvijetljenje prilikom printanja:

Ukoliko printate tijekom noći pogled na ono što Vaš printer radi biti će vrlo jednostavno. Sustav osvijetljenja koji se nalazi na glavi printera omogćava Vam osvijetljenje prilikom printanja što je posebno značajno tijekom noćnih printanja.

BIQU B1

Mogućnost nadogradnje:

Nadogradite svoj BIQU B1 3D printer na već podržane module na matičnoj ploči. Dodatna nadogradiva ploča vrlo je prikladna značajka za sve koji žele dodatno nadograditi svoj printer B1. Printer ima USB-C priključak i držač za nadogradnju Antclabs BLTouch ili vezu za pametni senzor filamenta tvrtke BIGTREETECH. Produžni kabel BLTouch (1 m) potreban je za upotrebu zajedno s BLTouch senzorima.

BIQU B1

Dimenzije printanja BIQU B1 printera:

Maksimalne dimenzije printanja BIQU B1 3D printera su 235 x 235 x 270 mm što je veća površina nego na Creality Ender 3 V2 printeru.

Osim svih navedenih značajki ovog printera tu su još i neke manje, sitne značajke koje ovaj printer izdižu u vrlo pouzdan i konkurentan printer Ender 3 seriji.

 

BIQU B1 – video uputstva za sastavljanje:

 

Dodatne informacije

Težina 9.2 kg
Dimenzije 45 × 40 × 50 cm
Tehnologija 3D printanja

FFF (Fused Filament Fabrication)

Tip printera:

U djelovima, otvoren

Volumen platforme [mm]:

235 x 235 x 270

Broj ekstrudera [kom]:

1

Promjer mlaznice [mm]:

0.4

Debljina sloja [mm]:

0.1 – 0.4 (50 – 400 mikrona)

Grijanje platforme [°C]:

Da, 140

Temperatura printanja [°C]:

260

Podržani materjali:

PLA, PETG, ABS, Wood

Debljina žice:

1.75 mm

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

360 W

Mogućnost povezivanja:

SD Card

Format datoteke za 3D printanje

STL, OBJ

Podržani software:

Cura, Simpliy3D, etc.

Boja printera:

Crni, Ljubičasti

brand

Da li Vas zanima?…