BIQU B1 spring sheet

160,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: BIQU

BIQU 3D zamjenski dijelovi omogućuju popravak ili nadogradnju Vašeg 3D printera. Na ovaj način osiguran je besprijekoran rad i pouzdanost 3D printera. BIQU 3D platforma omogućuje vrlo jednostavnu nadogradnju Vašeg 3D printera dodatnim komponentama. Kompatibilnost s mnogim 3D printerima im je veliki razlog zbog čega su BIQU komponente iznimno raširene na tržištu.

Ukoliko ne možete pronaći odgovarajući dio ili su Vam potrebne dodatne informacije o proizvodima možete nas slobodno kontaktirati na naš info mail unutar kontakt forme na printer3D web stranicama.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: Z-BIQU-WZC000379 Tag:

BIQU B1 spring sheet podloga

BIQU B1 spring sheet podloga znatno olakšava 3D printanje Vaših projekata, te namjenjena je za brojne brendove 3D printera kao što su: Creality, BIQU, Artillery, Geeetech i sl. Predstavlja pouzdanu podlogu za kvalitetano 3D printanje, te jednostavno odvajanje podloge zahvaljujući fleksibilnoj strukturi podloge. 

BIQU B1 spring sheet

Dimenzije navedene podloge su 235 x 245 što su vanjske dimezije podloge. Navedena dimenzija podloge odgovara maksimalnim dimenzijama printanja BIQU B1 3D printera.

Dobra adhezija podloge

Nakon što se podloga zagrije model koji se printa je vrlo stabilan na njoj, te ga nije vrlo lako ukloniti. Nakon procesa 3D printanja podloga se lagano savije i model se odvoji od podloge.

Otpornost na toplinu

Spring sheet podloga je otporna i na toplinu, te izdržava i toplinu iznad 200° C. Podobna je za printanje PLA, PETG, TPU, ABS, Wood i slično.

BIQU B1 spring sheet

Korištenje s obje strane

Podloga može biti korištena s obje strane, jer je s obje strane presvučena posebnim premazom za što bolje prianjanje modela za podlogu. Navedeno znači da imate dvije podloge u jednoj.

BIQU B1 spring sheet

Podloga može biti postavljena na magnetsku podlogu, a može biti i na nemagnetnoj podlozi no u tom slučaju morate je prikvačiti s pomoćnim kopčama kao npr. kopče za papir.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 25 × 25 × 0.5 cm
Dimenzija podloge (mm):

235 x 245 x 1

availability

brand

Da li Vas zanima?…