Anycubic wash and cure 2.0

1.200,00 kn 1.080,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Anycubic

Anycubic Wash and Cure 2.0 predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno uklanjanje resin smole sa modela, te naknadno očvršćivanje i stabilizaciju modela koristeći UV izvor svijetlosti. Ovaj uređaj objedinjuje dva uređaja u jednom te omogućuje uštedu prostora u Vašem radnom prostoru.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 753-AN-WACU20 Tags:

Anycubic Wash & Cure 2.0 uređaj omogućuje lako i jednostavno uklanjanje ostataka smole (resina) sa 3D printanog modela, te naknadno stabiliziranje i očvršćivanje modela. Na taj način ovaj uređaj zamjenjuje dva uređaja i na taj način omogućuje uštedu radnog prostora. Korištenjem ovog uređaja znatno je olakšan proces čišćenja modela nakon 3D printanja. Zahvaljujući kvalitetnom izvoru svijetlosti različitih valnih dužina (405 nm i 356 nm) omogućeno je jednoliko i pouzdano UV stabiliziranje i očvršćivanje 3D modela. Rotacijska platforma omogućuje rotaciju modela oko osi, te jednoliko osvjetljavanje modela UV svijetlom. Unutar rotacijske platforme nalazi se modul koji omogućuje miješanje tekućine za pranje kako bi se pospješilo efikasno uklanjanje zaostale smole sa ne stabiliziranog modela.

Anycubic wash and cure 2.0

Moderan i napredan dizajn

Uređajem se upravlja vrlo jednostavno pomoću kontrolog dugmeta za određivanje moda da li će te imati UV zračenje ili pranje modela. Prilikom završetka procesa pranja ili otvrđivanja modela pomoću UV zraka sljedi zvučni signal kojim proces prestaje.

Anycubic wash and cure 2.0

Dvije funkcije integrirane u jedan proizvod

U jednom proizvodu integrirane su dvije funkcije: pranje 3D modela i otvrđivanje 3D modela UV zrakama.

Anycubic wash and cure 2.0

Funkcija stabilizacije – spektar valnih duljina UV svijetlosti

UV svijetlost u rasponu od 356nm do 405nm kampatibilan je s mnogim resinima na tržištu. Model se pomoću okretnog stol ravnomjerno otvrdnjava osvijetljavanjem UV zrakama. U drugom modu dakle pranju modela funkcija rotacije stola zapravo rotira propeler smješten na dnu posude za pranje i na taj način cirkulira tekućina oko modela.

Anycubic wash and cure 2.0

Sigurnost na prvom mjestu

Kako bi uređaj zadovoljio sve sigurnosne uvjete ima i automatsku detekciju za poklopac. Ukoliko se poklopac ukloni s svog ležišta proces otvrdnjavanja staje sve dok se poklopac ponovno ne vrati na svoj položaj. Kao se se radi o UV zrakama poklopac uređaja blokira 99.95% UV zraka.

Pranje 3d modela

Drugi mod kojeg posjeduje ovaj uređaj je pranje 3D modela. Svaki model dobiven od smole tj. resina potrebno ga je oprati od ostatka smole u posebnim tekućinama za ispiranje smola. Ukoliko je model male veličine može se staviti u košaricu koja se uranja u tekućinu. Model se može direktno s nosačem od SLA 3d printera staviti na uređaj, te uroniti u tekućinu.

Prilagodljiv nosač uređaja

Anycubic komora ima prilagodljiv nosač s obzirom na veličinu modela kako bi cijeli model mogao biti uronjen u tekućinu za čišćenje.

Zatvoreni spremnik

Uz navedeni uređaj dolazi i zatvoreni spremnik kapaciteta cca 3.5 L tekućine za čišćenje modela od smole. Na dnu spremnika se nalazi uređaj koji svojim kružnim kretanjem cirkulira tekućinu oko cijelog modela, te na taj način očisti model od ostatka smole.

PrimaCreator Resin Cleaner
Resin cleaner

Tekućinu za čišćenje resin modela možete pronaći na našem shopu ili kliknite na sljedeću ikonu s desne strane.

Anycubic Wash & Cure

Video o Anycubic Wash & Cure proizvodu:

Dodatne informacije

Težina 6.8 kg
Dimenzije 25 × 25 × 45 cm
Namjena uređaja:

Pranje i stabilizacija 3D printanih modela – LCD SLA (stereolitografija)

Tip uređaja:

Sastavljen, zatvoren

Volumen komore za pranje [mm]:

120 (L) x 74 (W) x 165 (H)

Volumen komore za utvrđivanje [mm]:

140 (D) x 165 (H)

Težina uređaja [kg]:

3.7

Izvor svjetlosti:

UV integrirani (valne dužine 405 nm + 365 nm)

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

25W

brand

Da li Vas zanima?…