ANYCUBIC – Photon S (Izložbeni primjerak) + 0.5l resina

3.800,00 kn 1.900,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Anycubic

Anycubic Photon S predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Jednostavan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera u pogon, te brz početak 3D printanja prvih komada.

Ovaj printer je izložbeni primjerak Printer3D tima. Korišten je u prezentacijske svrhe s ukupnim radom od cca 50 h rada. Potpuno je ispravan za rad. Uz njega poklanjamo 0.5 l Water washable Bijeli resin proizvođača Prima Value.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+

Anycubic Photon S 3D printer pedstavlja nasljednika serije 3D printera Photon koji svojim karakteristikama omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela kompleksne geometrije koristeći LCD – SLA tehnologiju. Ovaj 3D printer omogućuje 3D printanje modela iznimno visoke kvalitete, te razine detalja u različitim materijalima i bojama materijala. Primjena ovog 3D printera moguća je u području dizajna nakita, dentalnoj medicini, strojarstvu i brojnim drugim.

Stereolitografija (SLA) i Digital Light Processing (DLP) su dvije tradicionalne 3D tehnologije ispisa pomoću smola. Kod SLA je točnost konstantna, ali je brzina operacija obrnuto proporcionalna veličini radnog područja koje model zauzima. Kod DLP je brzina operacija konstantna, ali točnost opada kako se povećava količina upotrebljenog radnog područja. Photon S koristi UV-LCD tehnologiju koja donosi konstantno visoku brzinu i preciznost, nezavisno od veličine radnog područja koje se upotrebljava.

Dvostruke vodilice Z – osi

Photon S ima dvostruke vodilice na Z-osi koje omogućuju stabilnost 3D printanja, a ujedno se time ostvaruje i glatkoća površine s iznimnom preciznošću.

Anycubic Photon S

 

Dvostruki filter čestica

Unutarnji sustav za pročišćavanje zraka s aktivnim ugljenom za filtriranje lošeg mirisa i održavanje zraka čistim. Printer posjeduje i dvostruke ventilatore za ventilaciju. Filter čestica na ovom printeru garantira sigurnost postupka 3D printanja uklanjajući sve neugodne mirise kako bi ozračje u Vašoj okolini bilo sigurno i bez neugodnih mirisa.

Vlastiti program (slicer)

Slicer softver (Workshop) od Photon S je brzinom i funkcioniranjem daleko superiorniji od raznih drugih programa za rezanje.

Unaprijeđeni UV modul

Matrix UV svijetlo u kombinaciji s ekranom rezolucije 2560 x 1440 2K, omogućava ravnomjernu raspodjelu energije i preciznost u detaljima do nekoliko mikrometara. Rezolucija Anycubic Photon S 3D printera je 50 mikrona.

2.8 ” zaslon u boji

Photon S ima 2.8 inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir. Omogućava Vam brzo i sigurno kretanje po izborniku upravljačke konzole 3D printera.

Anycubic Photon S

Video o printeru Anycubic Photon S 3D printeru:

 

Dodatne informacije

Težina 6 kg
Dimenzije 23 × 20 × 40 cm
Sati rada:

Cca 50 h

Tehnologija 3D printanja:

LCD SLA (stereolitografija)

Tip printera:

Sastavljen, zatvoren

Volumen platforme [mm]:

115x65x165

Izvor svjetlosti:

UV integrirani (valne dužine 405 nm)

XY rezolucija:

47 um (2560×1440)

Debljina sloja [mm]:

0.025 – 0.1 (25 – 100 mikrona)

Rezolucija Y osi:

1.25 um

Brzina 3D printanja [mm/h]:

20

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

50 W

Mogućnost povezivanja:

USB 2.0

Format datoteke za 3D printanje

STL

Podržani software:

Photon Workshop

Operativni sustav:

Windows, OS X

Da li Vas zanima?…