Anycubic – Photon Mono

2.300,00 kn 2.024,00 kn Uključen PDV 25%

Proizvođač: Anycubic

Anycubic Photon Mono predstavlja pouzdanu platformu za hobističku primjenu koja je opremljena sa svim potrebnim elementima koji omogućuju pouzdano i kvalitetno 3D printanje. Predstavlja novu postavu 3D printera proizvođača Anycubic. Mono serije imaju jedno zajedničko – svi koriste novi tip jednobojnih LCD-a. U usporedbi sa uobičajenim RGB LCD-om, jednobojni ima puno prednosti. Omogućuje više svjetla, što vam opet daje mogućnost korištenja kraćih vremena izlaganja smoli. Kratko vrijeme ekspozicije donosi i prednost što zaslon ima puno duži životni vijek.

Jednostavan dizajn ovog 3D printera omogućuje vrlo jednostavno i brzo sastavljanje 3D printera u pogon, te brz početak 3D printanja prvih komada.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+

Anycubic Photon Mono 3D printer pedstavlja nasljednika Photon serije 3D printera koji svojim karakteristikama omogućuje jednostavno i lako 3D printanje modela kompleksne geometrije koristeći LCD – SLA tehnologiju. Ovaj 3D printer omogućuje 3D printanje modela iznimno visoke kvalitete, te razine detalja u različitim materijalima i bojama materijala. Primjena ovog 3D printera moguća je u području dizajna nakita, dentalnoj medicini, strojarstvu i brojnim drugim.

Stereolitografija (SLA) i Digital Light Processing (DLP) su dvije tradicionalne 3D tehnologije ispisa pomoću smola. Kod SLA je točnost konstantna, ali je brzina operacija obrnuto proporcionalna veličini radnog područja koje model zauzima. Kod DLP je brzina operacija konstantna, ali točnost opada kako se povećava količina upotrebljenog radnog područja. Anycubic Photon Mono koristi 6-inčni jednobojni LCD zaslon kojemu je vrijeme ispisa potrebno samo 1-2 sec po sloju.

Anycubic Photon Mono

6″ 2K jednobojni LCD

Vrijeme ekspozicije smanjeno je na samo 1,5 sekunde. Mono ekran je otprilike 3 puta brži od uobičajenog LCD zaslona u boji i troši manje energije. To znači puno dulji životni vijek zaslona jer je termički stabilan. Sada ga možete koristiti do 2000 sati – to je više od 4 puta duže od običnog LCD zaslona u boji. Anycubic Photon Mono

Dvostruke vodilice Z – osi

Photon Mono ima dvostruke vodilice na Z-osi koje omogućuju stabilnost 3D printanja, a ujedno se time ostvaruje i glatkoća površine s iznimnom preciznošću. Ova mala, ali važna značajka doista poboljšava stabilnost tijekom rada. To smanjuje rizik od pomicanja sloja

Anycubic Photon Mono

Brza zamjena FEP filma

Na ovom je printeru promjena FEP filma jednostavna i brza. U našoj ponudi imamo i FEP filmove za Anycubic printere, te ukoliko Vam je potrebno ili želite naručiti uz printer i FEP filmove kliknite na sljedeći link: Anycubic FEP film

Anycubic Photon Mono

 

Više prostora i brza ekspozitura LCD ekrana

Zahvaljujući većem LCD zaslonu, Photon Mono ima i nešto veći prostor za 3D printanje od 130 x 80 x 165 mm. Samorazvijeni Anycubic softver za rezanje Photon WorkShop daleko je superiorniji u brzini i radu u usporedbi s raznim drugim besplatnim programima za rezanje.

Novi matrični izvor svjetlosti redizajniran je i sastoji se od nekoliko UV LED svjetala koja imaju ravnomjerniju izloženost. Matrix UV svijetlo u kombinaciji s ekranom rezolucije 2560 x 1620 2K, omogućava ravnomjernu raspodjelu energije i preciznost u detaljima do nekoliko mikrometara. To ne samo da poboljšava točnost, već omogućuje i brže vrijeme izlaganja i bolje odvođenje topline.

Anycubic Photon Mono

 

Gornji poklopac printera blokira UV zračenje 99,95% UV-svjetla i dalje možete uživati ​​gledajući oblik printanja.

Sigurnost na prvome mijestu

Anycubic Photon Mono posjeduje UL certifikat, CE oznaka i ETL certifikat, tako da se možete osjećati sigurno i garantira da je ovaj proizvod visoke kvalitete.

Otkrivanje gornjeg poklopca u procesu 3D printanja može zaustavi trenutno printanje, a u postavkama se da prilagoditi ovu sigurnosnu značajku ako trebate otvoriti poklopac a da se pri tome ne zaustavlja proces printanja.

 

 

 

 

Video o 3d printeru Anycubic Photon Mono:

 

Dodatne informacije

Težina 7 kg
Dimenzije 25 × 25 × 50 cm
Tehnologija 3D printanja:

LCD SLA (stereolitografija)

Tip printera:

Sastavljen, zatvoren

Volumen platforme [mm]:

130x80x165

Izvor svjetlosti:

UV integrirani (valne dužine 405 nm)

XY rezolucija:

50 um (2560×1620)

Debljina sloja [mm]:

0.01 – 0.15 (10 – 150 mikrona)

Rezolucija Y osi:

1.25 um

Brzina 3D printanja [mm/h]:

max 50

Napajanje:

220V AC, 50 Hz

Snaga:

45 W

Mogućnost povezivanja:

USB

Format datoteke za 3D printanje

STL

Podržani software:

Photon Workshop

Operativni sustav:

Windows, OS X

brand

Da li Vas zanima?…