Antclabs BLTouch

340,00 kn Uključen PDV 25%

Antclabs BLTouch (original) predstavlja elektronički senzor koji se postavlja na 3D printer te na taj način omogućuje funkciju “auto leveling-a” potpuno jednostavno i automatizirano. Na ovaj način 3D printer može potpuno sam vrlo točno izmjeriti ravninu na kojoj će započeti 3D printanje. Ovaj uređaj može raditi na svim vrstama podloge (platforme) 3D printera kao što je metal, staklo i brojni drugi.

RASPOLOŽIVOST: NA ZALIHI, ISPORUKA ODMAH!

+
SKU: 9601-PR-REZ-13

Antclabs BLTouch (original) omogućuje vrlo precizno pozicioniranje i definiranje ravnine 3D printanja, te ovaj senzor iznimno je kompatibilan sa većinom upravljačkih jedinica za 3D printere. Iz tog razloga BLT moguće je montirati i primjeniti na skoro svaki 3D printer koji se nalazi na tržištu. Ovaj senzor predstavlja jednostavnu strukturu vrlo visoke točnosti i ponovljivosti mjerenja ( cca 0.005 mm).

Ovaj senzor svojim radom potvrđuje znatnu prednost u odnosu na druge načine i senzore koji se koriste za “auto-leveling”.

bltouch-printer3d-hr

Jednostavna instalacija

Antclabs BLTouch ima dvije grupe žica, jedna s tri i jedna s dvije žice. Grupa s dvije žice je standardni servo spoj, a s tri žice je prekidač. Sondom se upravlja preko servo priključka, a po potrebi se produžuje i uvlači. Prekidač obavještava printer kada sonda dotakne radnu površinu. Provjerite dokumentaciju vašeg sklopnog modula kako biste saznali gdje se ovi kablovi mogu spojiti. Kod postavljanja na vaš hotend, pazite da produžena sonda bude ispod mlaznice, jer u protivnom sonda neće biti korisna!
Ovo obavezno testirajte vizualno prije nego što pokušate koristiti BLTouch.

BLTouch je spojen na upravljačku ploču vašeg 3D printera pomoću četiri pina i ima sljedeće funkcije:

  • smeđe i crno: uzemljenje
  • crveno: 5V
  • narančasto: kontrolni signal
  • bijelo: Z-min

Imajte na umu da će BLTouch pravilno funkcionirati ako je omogućeno ažuriranje upravljačkog sustava, što zavisi od samog 3D printera i njegovih mogućnosti.

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg
Točnost pozicioniranja:

0.005 mm

Da li Vas zanima?…