Flashforge ABS PRO 1kg filament

240,00 kn 216,00 kn Uključen PDV 25%

ABS filamenti tvrtke Flashforge predstavljaju odličan filament za 3D printanje Vaših funkcionalnih prototipa i dijelova. Ovaj materijal ima vrlo široku primjenu u svijetu 3D printanja te zahvaljujući njegovim odličnim svojstvima, 3D printani modeli imaju odlična mehanička svojstva.

Tvrtka Flashforge uvijek nastoji isporučiti najkvalitetniji filament na tržištu, te iz tog razloga sve svoje filamente kontinuirano nadzire u procesu proizvodnje, te nakon proizvodnje sve svoje filamente pomno pakira kako filamenti ne bi došli u kontakt sa okolinom tijekom transporta.

Očisti
+
SKU: FF-ABSP-1 Tags:

ABS PRO (acrylonitrile butadiene styrene)

Koristi se u industrijama širom svijeta i ima dobra mehanička i uporabna svojstva. Posebno modeliran da minimizira toplinske deformacije prilikom 3D printanja i osigurava dosljednu adheziju među slojevima, idealan je za stvaranje funkcionalnih prototipova i dijelova složene upotrebe.

Najveća prednost ovog materijala je mehanička postojanost 3D printanih modela i široka primjenjivost u industriji i redovnom životu. ABS PRO svojim poboljšanjima omogućava printanje na nižim temperaturama od standardnog ABS materijala, uz osiguravanje istih mehaničkij svojstava kao i standardni ABS. Navedeno omogućava primjenu ABS PRO materijala na širi spektar 3D printera.

Parametri za 3D printanje:

  • Temperatura 3D printanja [°C]: 220– 240
  • Temperatura podloge [°C]: 80

Savjeti za skladištenje:

S obzirom na kemijski sastav ovog filamenta, najbolje je filament vratiti nazad u originalno pakiranje te izbjegavati izlaganje filamenta suncu i vlazi.

Dostupne boje:

ABS filament dostupan je u širokom rasponu boja kao i u posebnim mješavinama.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Temperatura 3D printanja [°C]:

220 – 240

Temperatura podloge [°C]:

80

Debljina žice [mm]:

1.75

Preporučena brzina 3D printanja:

60 – 90 mm/s

Preporučena debljina sloja:

0.1 – 0.2 mm

Produljenje pri lomu:

30 %

Boja:

Bijela, Crvena, Plava, Crna

Da li Vas zanima?…