Adresa dostave može biti adresa prebivališta odnosno sjedište tvrtke kupca.
Za točnost podataka o dostavi, adresi i kontakt telefonu odgovoran je isključivo kupac, odnosno naručitelj.
Camteh d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost u slučaju netočnih podataka niti posljedica koje eventualno to može prouzročiti.


DOSTAVA NA VAŠU ADRESU U HRVATSKOJ (kopno i otoci)

O Trošak dostave = obračunava se prema težini naručenog paketa, te sve narudžbe veće od 500,00 kn biti će oslobođene naplate poštarine.
Naručenu robu Vam šaljemo na Vašu adresu sa dostavnom službom DPD


VRIJEME DOSTAVE

KOPNENA HRVATSKA i SLOVENIJA 
Isporuka na Vašu adresu je u roku koji je naveden pored svakog artikla (na rezultatima, detaljima, potvrdi narudžbe i sms poruci).

HRVATSKI OTOCI i DUBROVAČKO NERETVANSKA ŽUPANIJA 
Isporuka za ova područja obično traje dodatnih 2-5 radnih dana više od roka isporuke koji je naveden do artikla (na rezultatima, detaljima, potvrdi narudžbe i sms poruci)

DOSTAVA NA OSTALE EU ADRESE 
Vrijeme dostave na upit 
Naručenu robu Vam šaljemo sa dostavnom službom DPD

Gore navedeni rokovi isporuke (dostave) važe u normalnim vremenskim uvjetima. Uz sve artikle naveden je predviđeni rok dostave. 
Zajednički rok dostave cijele narudžbe jednak je najduljem roku dostave proizvoda u Vašoj narudžbi. 
Nakon što dostavna služba preuzme Vaš paket dobit ćete broja paketa za praćenje statusa Vaše pošiljke. Konačni rok i vrijeme isporuke ovisi o samoj dostavnoj službi, ne snosimo odgovornost za prekoračenje roka isporuke zbog pogreške dostavne službe ili loših vremenskih uvjeta. Za vrijeme blagdana i praznika svi navedeni rokovi isporuke mogu biti produženi nekoliko dana više od navedenih rokova isporuke.

0