Anycubic

Tvrtka Anycubic osnovana je 2015.godine s sjedištem u gradu Shenzhen u Kini. Specijalizirana je za proizvodnju i prodaju 3D printera, te njihovih potrebnih rezervnih dijelova. Anycubic je svjetski renomirano ime u DLP varijanti 3D printera, ali i u FDM također.

Porastom tvrtke na preko 300 direktno zaposlenih, uz mnogobrojne ovlaštene zastupnike i prodavače imaju razvijenu mrežu dobave u Europi, Americi, Aziji i Australiji. Također, proizvode nekoliko različitih varijanti printera te garantiraju kvalitetu, kao i dobavljivost zamjenskih i dodatnih dijelova. Kako bi potvrdili svoju kvalitetu, certificirani su preko nekoliko agencija poput CE i FCC.

Daleko najpoznatiji proizvod je njihova Photon serija DLP 3D printera koja se odlikuje vrlo velikom brzinom 3D printanja i izrazitom preciznošću, karakterističnom za DLP printere. Također, proizvode vrlo kvalitetne uređaje sa sušenje i skrućivanje (Wash & Cure) kojima se povećava kvaliteta izrađenih 3D modela.

Nadamo se da će Vam njihovi proizvodi omogućiti da svoje ideje pretvorite u stvarnost bez obzira na to jeste li 30-godišnji inženjer, 80-godišnjak ili desetogodišnji dječak. Sve proizvode od proizvođača Anycubic možete pronaći klikom na sljedeću ikonu tj. na našem web-shopu.

Kako bi Vam olakšali odluku, klikom na određeni 3D printer saznat ćete tehničke detalje poput dimenzija radnog prostora, preciznosti i dr.
Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte prema Kontaktu na dnu stranice!

0